Eksklusiv vildtaften med David Johansen på Nordre Toldbod

Presented by Løgismose Vin, Mad & Delikatesser

Lad munden løbe i vand og sæt aftenen af til en eksklusiv 6-retters middag med afsæt i noget af sæsonens bedste kød; vildt. 
 
Gastronomisk chef David Johansen udvælger landets bedste vildt afhængig af sæsonens udbud, og sammensætter en menu hvor kødet på fineste vis bliver akkompagneret af nogle af sæsonens andre strålende råvarer.

I vores lokaler på Nordre Toldbod starter aftenen kl. 19 med snacks og aperitif. 

Efterfølgende serveres en 6 retters menu kreeret af David Johansen, med dertilhørende tilpasset vinmenu, nøje udvalgt af Løgismoses chefsommelier Tilde Maarbjerg.

Aftenen slutter med kaffe og sødt. 
 
Pris pr person 1200,-. 
 
Bemærk: kun 25 billetter udbydes til denne aften. 

Address: Spiseriet, Vin, Mad & Delikatesser, Nordre Toldbod 16, 1259 Kbh K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.