SMAG PÅ OVERSKUDDET!
Vi afslutter Copenhagen Cooking & Food Festival af med et brag af en frokost lavet på overskuddet af alle de lækkerier, der har prydet Israels Plads i løbet af festivalen. For at sætte et sidste punktum for festivalen og for at understrege festivalens fokus på reduktion af madspild inviterer festivalen i samarbejde med Rub & Stub på en familievenlig og picnic-orienteret frokost. Selve menuen vil være en overraskelse, da det ikke er til at forudsige, hvad der vil komme i overskud i løbet af festivalen. Men med de aktører der er på festivalen og det madprogram de står bag, så kan overskudsfrokosten kun blive lækker. Rub & Stub, som til dagligt specialiserer sig i at transformere overskudsvarer om til helstøbte og lækre måltider, står for at udvikle og servere Final Frokost.
Når du har købt en billet kan mellem klokken 12.30 og 15.30 komme og ombytte den til en picnic-pose med en frokost, som du kan spise på Israels Plads, tage med i parken eller med hjem i sofaen.