”Grim Buffet”: Et bæredygtigt tag-selv-bord skabt af FOOD CLUB, EAT GRIM & TOO GOOD TO GO

Præsenteres af Madklubben

Ikke alle frugter og grøntsager passer til butikkernes skønhedsidealer. Omkring en sjettedel af al dyrket frugt og grønt går til på gårdene, hvor man i nogle tilfælde kasserer op mod hver anden enhed. Hver anden! Alene i Danmark bliver det til 160.000 tons om året, og man anslår at op mod 21% af verdens ferskvandsressourcer og 28% af dyrkbare landområder bruges til at fremstille mad, vi ikke spiser.

I samarbejde med FOOD CLUB på Nørrebro sætter de to kvinder bag GRIM, Carolin Schiemer og Petra Kaukua, fokus på problemet. GRIM leverer uskønne frugter og grøntsager til restauranter samt til private i form af måltidskasser. Råvarerne vil denne aften indgå i et storslået og grønt tag-selv-bord, som viser, at grimme ingredienser sagtens kan blive til smukke smagsoplevelser. Al mad, vin, saft, øl, sodavand, kaffe og te er inkluderet i prisen. 

Derudover har i 1.5 time til at spise jer igennem de vegetariske og veganske retter på buffeten. Der vil ikke være kød på tag-selv-bordet. Efter buffeten vil TOO GOOD TO GO stå klar med en lille goodiebag med overraskelser, samt lidt overskydende mad, som du kan få med hjem. På den måde bliver middagen bæredygtig hele vejen igennem, fordi alt mad fortjener at blive nydt. Så bliver selv den sidste kartoffel en heldig kartoffel!



Adresse: FOOD CLUB, Sortedam Dossering 7C, 2200 København N

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.