The Nordic Beer Garden Harvest Fest - en eksklusiv aften i Botanisk Have!

Præsenteres af Statens Naturhistoriske Museum

Vi fejrer høstsæsonen i Den Nordiske Ølhave med en eksklusiv aften fyldt med nordisk øl, vild mad og havevandringer i de smukke omgivelser i Botanisk Have. På denne aften kan du opleve Botanisk Have efter lukketid og gå på opdagelse i smagene i nordisk øl og vild mad kyndigt forenet af kompetente kokke og brygmestre. Mød bl.a. Karlos Ponte PMY, Thomas Laursen Wildfooding, Per Kølster Kølster Malt & Beer og Zoran Gojkovic Carlsberg Laboratorium. Aftenen byder endvidere på havevandringer i Den Nordiske Ølhave med botaniker Natalie Ahlstrand Statens Naturhistorisk Museum, særlige ølsmagninger med fokus på diversiteten af planter og smagsgivere i nordisk øl samt en enestående chance for at smage vores helt egen nordiske øl brygget på høsten af smagsgivere fra Den Nordiske Ølhave og brygget af chefbrygmester Erik Lund Carlsberg Laboratorium særligt til dette event.


Billetprisen inkluderer adgang i Botanisk Have efter lukketid med et udvalg af vild mad og nordisk øl smagsprøver, ølsmagninger og VIP havevandringer. Billetprisen inkluderer også en let servering med øl-pairing. Eventet afholdes udendørs i Botanisk Have om det er regn eller sol, så vær beredt på det nordiske sommervejr.


Læs mere om eventet her: https://botanik.snm.ku.dk/aktiviteter/the-nordic-beer-garden-harvest-fest/Adresse: Botanisk Have, Gothersgade 128, 1123 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223