20. Okt. - 24. Okt.

Præsenteres af Mad og Marked Events

Kom til madmekka og råhygge, når Holstebro, Bojsen Biler og Mad & Marked inviterer til Street Food Festival hos Bojsen Biler på Hjaltesvej 4 i hjertet af midtbyen 

Vi omdanner hallen til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter. 

Fire dage i august kan du spise dig gennem en gastronomisk jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid 
Og når mundene er mættede og maverne fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne. 

 

ÅBNINGSTIDER 20-24. oktober:
ONSDAG: 16.00-20.00
TORSDAG - SØNDAG: 11.00-20.00
(Madboderne lukker en time tidligere)
Gratis entre 

 

Vores Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser. 

Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv. 

 

Vi glæder os til at se jer igen
Mad & Marked
Bojsen Biler

 

 

 

 

 Der er ingen billetter til salg i √łjeblikket til denne event.