Gadens Børns Velgørenhedsgalla 2021

Præsenteres af Gadens Børn

Det er med stor glæde, at vi inviterer dig til at støtte Gadens Børns arbejde gennem en magisk aften fuld af kærlighed, engagement og uforglemmelige oplevelser. Gallaen afholdes d. 18. september 2021 på smukke Clarion Hotel Copenhagen Airport, der igen donerer rammerne til fordel for børnene. 

 

Gennem eksklusiv 4-retters menu komponeret af passionerede stjernekokke, underholdning, auktioner, lotteri m.m. og ikke mindst godt selskab er du sikret en intens, eksklusiv og hjertevarm oplevelse, hvor lige netop din tilstedeværelse er værdsat. Vi er i fuld gang med at sammensætte et fantastisk program til jer, som vi kan garantere bliver fuld af både grin, tårer, gamle kendinge og nye stemmer. Gadens Børns ambassadører, Ole Henriksen og Tina Hjortshøj Bilsbo vil være aftenens værter, og mange flere nyheder følger undervejs.

 

Ved Gadens Børns Velgørenhedsgalla 2019 indsamlede vi 1.722.000 kr., der går ubeskåret til at give endnu flere gadebørn chancen for at komme i skole, opleve en sund og tryg barndom og gå mætte i seng hver dag. Ole Henriksen deltog som årets æresgæst, og året forinden havde vi fint besøg af H.K.H Prinsesse Marie. 

 

Du kan både købe enkeltbilletter og 10-mands sponsorborde, med hvilket du sikrer dig og dine kollegaer, venner og familie et bord helt for jer selv samt firmalogo på bord, storskærm og i auktionskataloget.

 

Vi glæder os meget til at byde dig varmt velkommen til en kærlig, magisk og meningsfuld aften, der er lig med en fremtid for hundredevis af gadebørn.

 

Kærlighed og karma,
Pia Lindell Qwist, StifterAdresse: Clarion Hotel Copenhagen Airport, Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup

Læs mere på: https://www.gadensboern.org/events/event-two-a8ntr
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.