3 retters vegetar menu for miljøet og den gode smags skyld
Præsenteres af Restaurant Appetit og KlimaFestlig Mad
Burrata
Med semitørrede tomater, estragon chimmichurri, jordskokkechips og kinaradise karse.
Okonomiyaki ( Japansk kålpandekage ) Toppet med syltede shiitake, grillede forårsløg, hjemmelavet kimchi, furikake, wasabi caviar, ristede sesamfrø og teriyakimayo
Créme brûlée med limoncello is
Hos Appetit sætter vi stor pris på bæredygtighed og smag. Med de gode råvarer fra ansvarlige landmænd følger den gode smag helt naturligt. Vi har også et udvalg af økologiske vine og alle vores øl er økologiske.
Den grønne tallerken er et festfyrværkeri af smag og farver. En middag, hvor nyhøstede danske råvarer spiller hovedrollen, skaber en særlig stemning omkring bordet. Og så er den grønne fest på tallerknen godt for både din sundhed, vores natur og klimaet.
Hver kok og køkken sit speciale og de enkelte spisesteder fremtryller hver deres retter og menuer. Det giver dig muligheder for at få lige præcis den spiseoplevelse, du har lyst til.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.