To år i træk har Sushi Lovers repræsenteret Danmark ved sushi-verdensmesterskaberne i Tokyo, og er kåret som verdens fjerdebedste i kategorien 'Creative Sushi'. Omakase-menuen serveres på pladsen i Torvehallerne og kombinerer japansk håndværk med moderne smagsindtryk.
Til Copenhagen Cooking inviterer vi dig til en eksklusiv aften under teltdug, hvor du får serveret en sæsonbaseret 8-retters omakase-menu, der forkæler alle sanser med sushi og japanske fusionsretter i topklasse.
Din vært
Sushi Lovers er en prisvindende sushikæde med base i København, kendt for at repræsentere Danmark ved sushi-verdensmesterskaberne i Tokyo og for deres kreative tilgang til japansk fusionskøkken. Med restauranter i både Torvehallerne, Waterfront, Frederiksberg og Charlottenlund kombinerer vi håndværk, kvalitet og nærværende gæsteoplevelser i alt, hvad vi laver.
I tilfælde af regn
Arrangementet finder sted indendørs.
Ekstra info
Vær opmærksom på, at den angivne pris tillægges et billetgebyr.
8-RETTERS OMAKASEMENU – EKSEMPEL PÅ, HVAD VI SERVERER
Japanske rischips med peberrodsdip
Tempura-reje med chili-mayo
Oksetatar med syltede shiitake
Teriyaki-stegt svin med rødkål og ristede mandler
Red Hot Dragon Roll
Norwegian Roll
Tun Tataki Nigiri
DESSERT
Hvid chokolademousse med karamelskum og jordbærkompot
(Menuen skifter efter sæson og kan variere)
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev