Lad kokkene fra BJØRN & DELFINO stå for nytårsmenuen, så du kan nyde dit selskab. Du skal blot hente, varme og anrette efter den medfølgende manual.
Menuerne er kun til afhentning d. 31/12 på Christian Langes plads 3 - 2450 Sydhavn.
Snacks - Ideelle til velkomst
SPRØD CROUSTADE med laksetatar
MALTKNÆKBRØD med bacalao på saltet torsk
Forret
CREMET, INTENS HUMMERBISQUE
Serveret med karamelliseret fennikel, pil-selv-rejer, syltet kinaradise & hummer-vinaigrette. Dertil hjemmebagt surdejsbrød.
Hovedret
KALVEMØRBRAD MED TRØFFEL-SOUFFLÉ
Serveret med persillepuré, syltede løg, sprøde løgringe, stegte svampe, pommes "delfinoise", sauce med rødvin & urtesalat.
Hovedret - Pescetarisk alternativ:
HELLEFLYNDER EN PAPILOTTE
Serveret med persillepuré, syltede løg, pommes "delfinoise" & muslingeblanquette.
Dessert
PORTIONS-PANETTONE
Med chokolade-chantilly-creme, kandiserede syrlige frugter & nødder.
495 kr. pr. person