CAFE STRAND – KLIMA FEST
SNACK:
Indbagt risotto kugle – dild mayo – brændt porre
FORRET:
Fermenteret sommer spidskål – sauce med knivmuslinger og dild – citron & olie på bagte tomater
HOVEDRET:
Skindstegt kulmule – puré af sommer rødder – brændt løg – beurre blanc – rogn
DESSERT:
Tarte Tatin af æbler fra Provence – hertil is på dansk fløde & vanilje
kr 298 pr person.
KlimaFestlig menu på Café Strand – Smag der gør en forskel!
Vi elsker god mad – og vi elsker vores planet. Derfor har vi lanceret vores klimavenlige menu, som er skabt med omtanke for både smagsløgene og miljøet.
Hvorfor gør vi det?
Fordi vi tror på, at små skridt kan gøre en stor forskel. Hver ret er planlagt, så vi mindsker CO?-udledningen og passer bedre på naturen – uden at gå på kompromis med smagen.
Hvordan gør vi det?
Vi bruger lokale råvarer – færre kilometer fra jord til bord
Vi vælger sæsonens grønt – friskere, billigere og bedre for klimaet
Vi skærer ned på kødforbruget og bruger mere plantebaseret protein
Vi mindsker madspild – så intet godt går til spilde ??
Hvad er det godt for?
Mindre CO?-udledning = renere luft
Mindre spild = bedre udnyttelse af jordens ressourcer
Flere grøntsager = sundere for dig
Så kom forbi, nyd en god bid mad og vær med til at spise for en grønnere fremtid
Klimavenlig menu fås hele ugen
Café Strand
Festfyrværkeri af smag og farver
Den grønne tallerken er et festfyrværkeri af smag og farver. En middag, hvor nyhøstede danske råvarer spiller hovedrollen, skaber en særlig stemning omkring bordet. Og så er den grønne fest på tallerknen godt for både din sundhed, vores natur og klimaet.
Hver kok og køkken sit speciale og de enkelte spisesteder fremtryller hver deres retter og menuer. Det giver dig muligheder for at få lige præcis den spiseoplevelse, du har lyst til.