Kom med til en helt særlig aften når dygtige kokke fra hele branchen samles til en festaften for gastronomien, både som gæster og bag gryderne.
På aftenen uddeler fonden også kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok, som er en pris der går til en kok, der har ydet en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi.
Menu
Snacks & bobler
Dansk hummer med kalamansi - Vivi Schou, tidligere Babette
BBQ søtunge med skovens svampe og brombær i hvid miso - Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro
Lammetunger mandel/hvidløgs pure, tomat sc. Ratatouille, sprød hvidløgs chips - Per Thøstesen, Bistro Boheme
Ristet morkel fyldt med kalvebrissel, gratineret gammelknassauce, sherryglace og trøffel - John Kofoed, Sortebro Kro
Kalvemørbrad og kalvehaler og pommes hasselbach & bordelaise sauce - Thomas Pasfall, Restaurant Pasfall
Hvid Dame fra Arla Unika, sprødt låg med sommerens sylt og trøffel - Anita Klemensen, Studenterkilden
Bondepige med slør på kvæder, æbler og skovmærke - Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro
Prisen er inklusiv alle vine.