Festaften i Fonden Dansk Gastronomi

Præsenteres af Fonden Dansk Gastronomi

Kom med til en helt særlig aften når dygtige kokke fra hele branchen samles til en festaften for gastronomien, både som gæster og bag gryderne. 

På aftenen uddeler fonden også kokkenes egen hæderspris, Kokkenes Kok, som er en pris der går til en kok, der har ydet en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi. 

Menu

Snacks & bobler

Dansk hummer med kalamansi - Vivi Schou, tidligere Babette

BBQ søtunge med skovens svampe og brombær i hvid miso - Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro

Lammetunger mandel/hvidløgs pure, tomat sc. Ratatouille, sprød hvidløgs chips - Per Thøstesen, Bistro Boheme

Ristet morkel fyldt med kalvebrissel, gratineret gammelknassauce, sherryglace og trøffel - John Kofoed, Sortebro Kro

Kalvemørbrad og kalvehaler og pommes hasselbach & bordelaise sauce - Thomas Pasfall, Restaurant Pasfall

Hvid Dame fra Arla Unika, sprødt låg med sommerens sylt og trøffel - Anita Klemensen, Studenterkilden

Bondepige med slør på kvæder, æbler og skovmærke - Steffen Villadsen, Sjette Frederiks Kro

Prisen er inklusiv alle vine. 

 



Adresse: Salonvejen 1, 8240 Risskov, Danmark

Læs mere på: https://sjettefrederikskro.dk/
Festaften
søndag 8. okt. 2023 kl. 18:30 - 23:00
á 2.000,00 kr.
+ 20,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »