5. Aug. - 8. Aug.

Præsenteres af Mad og Marked Events

Kom til madmekka og udendørs råhygge, når Holstebro Events, Slagteriet og Mad & Marked inviterer til Street Food Festival ved Slagteriet på Struervej i hjertet af midtbyen 
Vi omdanner Slagteriet til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter. 
Fire dage i august kan du spise dig gennem en gastronomisk jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid 
Og når mundene er mættede og maverne fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne. 

 

ÅBNINGSTIDER 5-8. AUGUST:
TORSDAG: 14.00-20.00
FREDAG - SØNDAG: 11.00-20.00
(Madboderne lukker en time tidligere)
Gratis entre 


Vores Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser. 


Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv. 


Vi glæder os til at se jer igen
Holstebro Events
Mad & Marked
Slagteriet

 

 

 Adresse: Struervej 32 7500 Holstebro

Der er ingen billetter til salg i √łjeblikket til denne event.