Street Food Festival Holstebro

Præsenteres af Mad og Marked Events

Kom til madmekka og udendørs råhygge, når Holstebro Events, Slagteriet og Mad & Marked inviterer til Street Food Festival ved Slagteriet på Struervej i hjertet af midtbyen  
Vi omdanner Slagteriet til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter.   
18 dage i juni kan du spise dig gennem en gastronomisk jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid    
Og når mundene er mættede og maverne fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne.  
ÅBNINGSTIDER 10-27. JUNI:
MANDAG - TORSDAG: 14.00-21.00
FREDAG - SØNDAG: 11.00-21.00
Gratis entre  


Vi er i tæt kontakt med myndighederne, i forhold til at kunne åbne forsvarligt op igen i juni. Det betyder også, at i højst sandsynligt vil se flere tiltag ved vores festivaler såsom indhegning, opdeling af siddepladser, registrering af vores gæster samt at man kun kan få adgang med et corona pas.
Vi er meget opmærksomme på at skabe trygge og sikre festivaler for jer gæster og vi vil rapportere løbende på de tiltag vi laver her på eventsiden.


Vores Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.    
Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv.   
Vi glæder os til at se jer igen  
Holstebro Events
Mad & Marked
Slagteriet
#holstebrostreetfoodfestival2021

Sponsorer i Holstebro Events:
Bjarne Nielsen A/S
Peoplez Reklame- og webbureau
VEM Byg ApS
reFix.dk
Madsen Byg
Vestjysk Træemballage
Søndergaard El
Tobaks Fabrikken
Diskotek East End
River Saloon
Jensen Solfilm Aps
ab catering a/s
Restaurant Sprød
NordvestBO
Diner No 34
Handelsbanken Holstebro
Kulturperlen
Johansen Grafisk
Creativ Company
STARK Holstebro
Jespers Planteskole
Kaj Bech A/S
West Media
TAK FORDI I GØR DET MULIGT Adresse: Struervej 32 7500 Holstebro

Der er ingen billetter til salg i √łjeblikket til denne event.