Chokoladekursus Masterclass

Præsenteres af Chocolatia

MASTERCLASS
Varighed: 5-6 timer

På dette kursus går vi i dybden med en masse basisviden om chokolade og fyld, en masse viden om temperaturer og hvorfor vi gør som vi gør. Jeg prioriterer mindre hold, så der er tid til alle, tid til fordybelse og tid til, at alle går hjem godt klædt på og med følelsen af en masse gåpåmod.

Jeg fortæller hvordan du opnår en hel plade som slipper formen, hver gang, og “hemmeligheden” bag et perfekt shine (selvom der ikke er nogen hemmelighed ????) På dette kursus vil der være fokus på farve af form med pensel og finger. Der vil derfor ikke være airbrush på dette kursus. Jeg viser tempereringen af chokoladen, som senere bruges til at lukke med. Kursisterne temperere hver deres egen chokolade, til at støbe skallerne.

Vi tempererer på kurset kun med mørk chokolade, da fremgangsmåden for temperering er ens for alle chokoladetyper. Vi snakker dog om tempereringstemperaturer for både hvid, lys og mørk chokolade.

Der vil på forhånd være lavet 1 – 2 slags fyld.

Frokost mm.
Der vil på Masterclass kurset, blive serveret en let frokost, kold drikkelse, samt kaffe, te og snacks. Har du en eller anden form for allergi eller er du veganer, er du velkommen til selv at tage frokost med.

Medbring forklæde eller tøj som må blive beskidt.



Læs mere på: www.Chocolatia.dk
lørdag 23. mar. 2024 kl. 10:00 - 16:00
Ahorn Alle 3, 4100 Ringsted
Det er den GRÅ tilbygning. Døren på venstre side.
á 1.200,00 kr.
+ 90,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »