Chokoladekursus Masterclass

Præsenteres af Chocolatia

Varighed: 5-6 timer

På dette kursus går vi i dybden med en masse basisviden om chokolade og fyld, en masse viden om temperaturer og hvorfor vi gør som vi gør.

Jeg fortæller hvordan du opnår en hel plade som slipper formen, hver gang, og “hemmeligheden” bag et perfekt shine (selvom der ikke er nogen hemmelighed  ) På dette kursus vil der være fokus på farve af form med pensel og finger. Der vil derfor ikke være airbrush på dette kursus. Jeg viser tempereringen af chokoladen, som bruges til at støbe skallerne, og sørger for tempereret chokolade når formene skal lukkes. Du kommer således ikke selv til at temperere.

Jeg tempererer på kurset kun med mørk chokolade, da fremgangsmåden for temperering er ens for alle chokoladetyper. Vi snakker dog om tempereringstemperaturer for både
hvid, lys og mørk chokolade.

Der vil på forhånd være lavet 1-2 slags fyld.

Frokost mm.
Der vil på Masterclass kurset, blive serveret en let frokost, kold drikkelse, samt kaffe, te og snacks. Har du en eller anden form for allergi eller er du veganer, er du velkommen til selv at tage frokost med.

Medbring forklæde eller tøj som må blive beskidt.

 



Adresse: Ahorn Alle 3, 4100 Ringsted

Læs mere på: www.Chocolatia.dk
lørdag 22. apr. 2023 kl. 10:00 - 15:00
Aldersgrænse 14 år
Udsolgt
á 1.290,00 kr.
+ 60,00 kr.
søndag 23. apr. 2023 kl. 10:00 - 15:00
Aldersgrænse 14 år
Udsolgt
á 1.290,00 kr.
+ 60,00 kr.
lørdag 20. maj. 2023 kl. 10:00 - 15:00
Aldersgrænse 14 år
á 1.290,00 kr.
+ 60,00 kr.
søndag 21. maj. 2023 kl. 10:00 - 15:00
Aldersgrænse 14 år
á 1.290,00 kr.
+ 60,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »