Middag og koncert med Abdullah S

Præsenteres af Strandhotellet Sandvig

Glæd dig til koncert & middag med 2-retters menu

Vores kokke laver traditionen tro en 2-retters menu, med udgangspunkt i ornholmske grøntsager og kød fra det lokale slagteri Hallegaard.

Den endelige menu kommer først til foråret, men et eksempel på en koncertmenu i 2020 var som følger:

EKSEMPEL PÅ MENU 2020
Røget laks med radisser, agurk og rygeost
Kalvespidsbryst fra Hallegaard med ramsløgssauce, kartoffelkompot og grønt


Efter middagen er der koncert med den legendariske Abdullah S & Band

LINEUP

Abdullah S - keys, samples og vokal,

StunnGunn – trommer og vokal,

Bastian Sjelberg – bas,

Thor Madsen - Guitar,

 

(OBS: Vi forbeholder os retten til ændringer i Lineup)

 

Abdullah S’ er et selvproduceret musikalsk univers som er bygget på arven fra funk, soul, r&b, jazz og blues, krydret med referencer til punk, psychedelia og elektronisk musik fra Detroit.

Med sit andet album “Handmade Heavyweight Boogie For Babies“, der udkom i slutningen af 2018, markerer Abdullah S sig som en af Danmarks mest originale soul-, r&b- og funk-kunstnere. Denne aften gæster han Kayak Bar sammen med brødrene Bastian og Kristoffer Sjelberg.

Det er klubmusik til dine høretelefoner med lag af bas og synth, på én gang analog og elektronisk, og musikken kan nydes af alle med kærlighed til alt fra Prince, P-funk, D’Angelo, boggie og Detroit Tek, til downbeat, UK Garage, Pink Floyd og David Bowie.

Abdullah S udgav sit debutalbum “Still Going Wrong” helt tilbage i 2002 og spillede alle klubber og festivaler i Danmark de efterfølgende par år. Siden har han produceret og spillet med bl.a. EaggerStunn, Ginman/Jørgensen, Malk De Koijn, Marvelous Mosell, Kidd, Dj Vadim, Track 72, Jørgen Leth, Laid Back og Den Sorte Skole.

Desuden var han 1/3 af supergruppen Booty Cologne sammen med Tue Track og StunnGunn.

Debuten fik endelig en efterfølger, da “Handmade Heavyweight Boogie For Babies“ udkom i november 2018, og at Abdullah S stadig har en høj stjerne hos mange, beviste han sidste år med en udsolgt releasekoncert på Loppen.

 Adresse: Strandpromenaden 7, 3770 Allinge

Læs mere på: www.strandhotellet.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.