Giv dig selv – eller nogen du holder af – en aften fyldt med kulturel forståelse og smagsoplevelser fra det afrikanske køkken. I denne cooking class får deltagerne ikke bare opskrifter, men en dyb kulturel og kulinarisk oplevelse med rødder i Øst-, Vest-, Nord- og Sydafrika.
Det får deltagerne ud af aftenen:
Hands-on madlavning - Deltagerne laver 3–4 autentiske afrikanske retter fra bunden og får en introduktion til råvarer, teknikker og smagsopbygning.
Hvis du vil lave mad, der smager af hjem – med inspiration fra hele kontinentet – lærer du bl.a. at lave bønne- og bælgfrugtsretter, chakalaka, krydrede ris, kuku paka og side dishes, hvor vi arbejder med Bidudus unikke krydderiblandinger.
Drikkevarer & snacks hele aftenen:
Der vil være lette snacks og drikkevarer til rådighed under hele cookingclassen.
Fælles middag:
Aftenen afsluttes med et smukt anrettet fællesmåltid, hvor alle smager hinandens kreationer – præcis som man spiser afrikansk mad i fællesskab med andre.