En smagssafari af farverige retter med eksotiske frugter og grøntsager fra det afrikanske kontinent!
Sådan lyder opskriften, når Uganic inviterer en håndfuld af deres venner til torvepladsen for at fyre op under de afrikanske gryder. Vi skal blandt andet smage lokale frugter, grøntsager og rødder serveret på traditionel vis svøbt i bananpalmeblade og serveret på farverige fade i bedste family-style. Der kan krydres efter lyst og smag, så alle kan være med.
Glæd dig til at gå ombord i udvalgte retter fra vest- og østafrika. Vi tør godt love, at det bliver et smagfuldt indslag!
Godt at vide:
Eventen præsenteres af Uganic & TorvehallerneKBH.
Starter
Fried plantain
Cassava fries + dip
Superfood drik af baobab, moringa og hibiscus
Hovedret
Livretter fra det vest- og østafrikanske køkken.
Vi serverer:
Matoke i bananblade, bønnesovs og domoda
Cassava couscous med avocado salat eller spinatsovs
Chapati wrap med og uden omelet og salat
Dessert
Mandazi med sød dip
Frugtsalat
Drikkevarer
Limonade og vand