Mageløse mejerigtige madoplevelser med Louisa Lorang og Mejeriforeningen i Madværkstedet

Præsenteres af FOOD

Mageløse mejerigtige madoplevelser med Louisa Lorang og Mejeriforeningen 

Nogle mennesker drikker mælk, andre bruger mælk i sauce, i kaffen, i bagværk, i omeletten eller på havregrynene. Uanset hvad du er til, så kan mejeriprodukter i moderate mængder, ifølge WHO og FN’s landbrugsorganisation FAO være en del af en bæredygtig kost.

Fødevarestyrelsen har også magre mejeriprodukter som en del af De Officielle Kostråd – godt for sundhed og klima. Derfor tør vi også godt sige, at mælk er for fremtiden.

Sammen med kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang inviterer Mejeriforeningen som en del af kampagnen ’Mælk er for fremtiden’ på mageløse mejerigtige madoplevelser på årets Food Festival.

Du kan derfor opleve Louisa i Madværkstedet lørdag den 2. september i tidsrummet fra kl. 10-13 og få masser af inspiration til, hvordan mælk og mejeriprodukter kan skabe velsmag i det grønne køkken.

Du får lejlighed til selv at være med i køkkenet, når Louisa deler ud af sin store erfaring og byder på lækre smagsprøver.

Det er gratis at deltage men vær opmærksom på, at deltagelse i dette særskilte event betyder, at du skal have en billet til Food Festival 2023. 

'Mælk er for fremtiden' er navnet på en fælles europæisk kampagne. Formålet med kampagnen er at sætte fokus på bæredygtig kost, og hvilken rolle mælken spiller i denne. Kampagnen er finansieret af Mejeriforeningen med støtte fra EU - og afvikles i Danmark af Mejeriforeningen i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. 

Læs mere om kampagnen her



Adresse: Tangkrogen Aarhus C

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.