Lær at bage med hjertet – sprøde brød af lokale råvarer. Samtalekøkkenet 5/9 kl. 13:30-14:15
Vi viser, hvordan du bager med surdej og fuldkorn – og bruger alle sanser til brød med smag og sjæl.
Trin for trin lærer du alt fra fodring af surdej til sprød krumme med lokale kornsorter.
Smag dig gennem sjove kornsorter – fra kogte kerner til nybagt brød.
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
10 billetter
11 billetter
12 billetter
13 billetter
14 billetter
15 billetter
16 billetter
17 billetter
18 billetter
19 billetter
á 0,00 kr.
Hva’ fuck er en bælgfrugt? Og hvad skal vi med den? Samtalekøkkenet 5/9 kl. 14.30 - 15.15
Smag med, få nye idéer til køkkenet og mød Aurion, pionerer i økologisk korn og bælgfrugter siden 1974.
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
10 billetter
11 billetter
12 billetter
13 billetter
14 billetter
15 billetter
16 billetter
17 billetter
18 billetter
19 billetter
20 billetter
21 billetter
22 billetter
23 billetter
24 billetter
25 billetter
26 billetter
27 billetter
28 billetter
29 billetter
30 billetter
á 0,00 kr.
Hvorfor økologi ikke bare er økologi? Samtalekøkkenet 5/9 kl. 15.30 - 16.15
Naturen og mennesket i balance er kernen i Aurion.
Alle Aurions avlere er økologer eller biodynamikere,
og de dyrker jorden efter Aurions eget regelsæt – det strengeste i Danmark.
Bliv klogere på hvorfor økologi ikke bare er økologi.
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
10 billetter
11 billetter
12 billetter
13 billetter
14 billetter
15 billetter
16 billetter
17 billetter
18 billetter
19 billetter
20 billetter
21 billetter
22 billetter
23 billetter
24 billetter
25 billetter
26 billetter
27 billetter
28 billetter
29 billetter
30 billetter
á 0,00 kr.
Lav dine egne bobler med Andersen Winery! Samtalekøkkenet Fredag d. 5/9 kl. 17.30 - 18.15
Mads Andersen fra Andersen Winery introducerer dig for Method Traditionel.
Mads fortæller om den fine forædlingsmetode, som franskmændene har opfundet, forfinet og stadig bruger i dag.
OBS der er en egenbetaling på 200kr, for at dégorgere en flaske, som du efterfølgende kan tage med hjem.
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
10 billetter
á 0,00 kr.
I gang med tang med Seaman Seaweed Chips ! Samtalekøkkenet lørdag d. 6/9 kl. 10.30-11.15
Kom og oplev, hvordan tang kan høstes, bruges i det almindelige køkken – og hvor nemt (og lækkert!)
det er at trylle tangchips ind i madlavningen.
Seaman Chips viser dig, hvordan havets råvarer kan blive din nye favorit i køkkenet.
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
10 billetter
11 billetter
12 billetter
13 billetter
14 billetter
15 billetter
16 billetter
17 billetter
18 billetter
19 billetter
20 billetter
21 billetter
22 billetter
23 billetter
24 billetter
25 billetter
26 billetter
27 billetter
28 billetter
29 billetter
30 billetter
á 0,00 kr.
En Rebælsk smagning! Samtalekøkkenet 6/9 kl. 11:30-12:15
Rebæl tager publikum med på en smagsrejse gennem fire gastrosafter, ledsaget af små bidder, der fremhæver smagen.
Hver saft præsenteres med fokus på håndværk og råvarernes historie.
Gæsterne kan dufte, smage og høre fortællingerne
bag produkterne – en levende oplevelse, hvor gastronomi og formidling går hånd i hånd.
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
á 0,00 kr.
Too Old To Die Young! Ølsmagning. Samtalekøkkenet 6/9 kl. 16:30-17:15
Oplev en aften med Royal Unibrew, Too Old To Die Young og Bad Seed Brewing.
Smag alt fra sprød IPA til mørk porter, mens vi deler passionen bag bryggene.
En unik rejse ind i håndværk, smag og gode historier.
OBS! 18+
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
10 billetter
11 billetter
12 billetter
13 billetter
14 billetter
15 billetter
á 0,00 kr.
Beer Battle - Anarkist vs Hvide Sande Bryghus. Samtalekøkkenet Lørdag d. 6/9 kl. 17.30 - 18.15
Kom til Beer Battle, når klassisk craft fra Hvide Sande møder Anarkists nytænkende bryg.
Oplev 4 runder med smag, dufte og røverhistorier – publikum kårer vinderen.
Fra havluft og kystinspiration til kulinariske ølkunstværker – smag kampen!
Udsolgt
á 0,00 kr.
Smag dig klogere på dansk ost! Samtalekøkkenet Lørdag 6/9 2025 12:30 - 13:15
Kom til guidet smagning af 6 udvalgte specialoste – og smag dig klogere på ost i det danske sommerkøkken.
Tag appetit og åbent ostesind med – og lad dig overraske af den danske ostekulturs mangfoldige udtryk.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Smag dig klogere på dansk ost! Samtalekøkkenet Lørdag d. 6/9 2025 13:30 - 14:15
Kom til guidet smagning af 6 udvalgte specialoste – og smag dig klogere på ost i det danske sommerkøkken.
Tag appetit og åbent ostesind med – og lad dig overraske af den danske ostekulturs mangfoldige udtryk.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Smag Danmarks bedste mejeriprodukter! Samtalekøkkenet Lørdag d. 6/9 kl. 14:30 - 15:15
Smag vinderne af Gourmetprisen 2025 i en guidet smagning på topniveau.
Smag fem prisvindendende mejeriprodukter udvalgt af topkokkene Brian Mark Hansen, Eric Vildgaard og Timm Vladimir.
Hvilke falder i din smag? Kom og bedøm selv.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Vin og Ost i Harmoni: Andersen Winery & Arla Unika. Samtalekøkkenet Lørdag d. 6/9 kl. 15.30-16.15
Oplev unikke smagskombinationer fra Andersen Winery og Arla Unika.
Test danske mousserende vine sammen med udvalgte oste.
Mød producenterne og hør om håndværket bag vin og ost.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Den standhaftige kartoffel med Andersen, Hüttemeier & Blixen! Samtalekøkkenet d. 7/9 kl. 10:30-11:30
Tag med på en actionmættet tur gennem kartoflens historie med madhistoriker Bettina Buhl og kok Umut Sakarya.
De dykker ned i kartoflens rolle i dansk madkultur – fra krisemad til festmad og nye sider af rodfrugten.
Kartoflen inspirerer til klimavenlig madlavning med rod i tradition og kreativitet.
Oplev kartoflens spændende rejse og madens udvikling.
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
10 billetter
11 billetter
12 billetter
13 billetter
14 billetter
15 billetter
16 billetter
17 billetter
18 billetter
19 billetter
á 0,00 kr.
Når mejeriprodukter ligger godt i maven! Samtalekøkkenet Søndag d. 7/9 kl. 11:45 - 12:30
Få en guidet tur til bakteriekulturerne i dine syrnede mejeriprodukter, der giver smag, tekstur og glæde.
Smag nye aktive proteinstærke produkter fra Thise og klassikere med kulturer fra ARLA.
Lyt til, hvad der sker i mælken, når bakterierne sørger for ernæring og god smag.
Undervejs kan du smage syrnede produkter med aktive bakteriekulturer.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Rod i køkkenet – inspiration til rodfrugter i dit køkken. Samtalekøkkenet 7/9 kl. 13:45-14:30
Mathilde Grue fra Restaurant Blink viser rodfrugter som kreative stjerner.
Mogens Hansen fra Marienlyst deler sorter, smag og dyrkningsglæde.
Sammen inspirerer de dig til rodfrugter i det moderne, bæredygtige køkken
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
10 billetter
11 billetter
12 billetter
13 billetter
14 billetter
15 billetter
16 billetter
17 billetter
18 billetter
19 billetter
20 billetter
21 billetter
22 billetter
23 billetter
24 billetter
25 billetter
26 billetter
27 billetter
28 billetter
29 billetter
30 billetter
á 0,00 kr.
Fremtidens ko og mejeri! Samtalekøkkenet Søndag d. 7/9 kl. 12:45 - 13:30
Vi skal spise – men også passe på klima, dyr og vores stolte mejeritradition i Danmark.
Koen får skæld ud for sin CO2 – men hvad gør vi, når mælk stadig skal mætte og give mening?
Hvordan skaber vi kloge mejerikalorier, der både smager godt og gør godt for kloden?
0 billetter
1 billet
2 billetter
3 billetter
4 billetter
5 billetter
6 billetter
7 billetter
8 billetter
9 billetter
10 billetter
11 billetter
12 billetter
13 billetter
14 billetter
15 billetter
16 billetter
17 billetter
18 billetter
19 billetter
20 billetter
21 billetter
22 billetter
23 billetter
24 billetter
25 billetter
26 billetter
27 billetter
28 billetter
29 billetter
30 billetter
á 0,00 kr.
Æblevin Battle: Smag og vurder Danmarks bedste! Samtalekøkkenet Søndag d. 7/9 kl. 14.45-15.30
Mød Cold Hand Winery og Andersen Winery i en smagsbattle om publikums gunst.
Smag 4 mousserende vine lavet på danske æbler og find ud af, hvilken der vinder.
Hør historierne bag produktionen og lær om dansk frugtvin.
Tag en æblepause og oplev unikke smagsoplevelser.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Ny generation i mælkebruget - mød de unge! Samtalekøkkenet søndag d. 7/9 kl. 15:45 - 16:30
Der er 543.000 malkekøer i Danmark – men hvem tager over, når de ældre mælkeproducenter går på pension?
Mød tre unge landmænd, der satser på køer, klima og kvalitet – og tror på mælken i en ny tid.
Smag deres yndlingsprodukter og hør, hvad der driver den næste generation af danske mælkeproducenter.
0 billetter
10 billetter
11 billetter
12 billetter
13 billetter
14 billetter
15 billetter
16 billetter
17 billetter
18 billetter
19 billetter
20 billetter
21 billetter
22 billetter
23 billetter
24 billetter
25 billetter
26 billetter
27 billetter
28 billetter
29 billetter
30 billetter
á 0,00 kr.