Book plads i Fælleskøkkenet og Samtalekøkkenet

Præsenteres af FOOD

Her på siden er det muligt at reservere plads til aktiviteter i Fælleskøkkenet og Samtalekøkkenet. Står der udsolgt? Så fortvivl ikke. Vi har gjort plads til gæster, der ikke har booket på forhånd. Spørg festivalpersonalet, om du kan få en plads. Kom i god tid.

 

Reservér kun plads, hvis du er sikker på, at du kan deltage – det er surt for både arrangøren og de andre deltagere, hvis din plads er tom.



Adresse: Tangkrogen

Velkommen til Food Festival
5.-7. september 2025

Food Festival er tre dage med madoplevelser, inspiration og sjov for hele familien. 

Vi samler 30.000 gæster på Tangkrogen i Aarhus til et madmekka for alle, der elsker mad. Programmet byder på workshops, talks, dedikerede producenter og virksomheder og en række store events som Hotdog DM, DM i Grill og Årets Cocktail.

Vi ses til Food Festival 2025

Følg Food Festival og hold dig opdateret om årets program 

Instagram
Facebook
Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Fælleskøkkenet
Står der udsolgt? Så fortvivl ikke. Vi har gjort plads til gæster, der ikke har booket på forhånd. For at få en af de pladser, skal du møde op i eventteltet ’Fælleskøkkenet’ og høre festivalpersonalet, om du kan få en plads. Kom i god tid.
Tatar på japansk – i umamiens tegn! Workshop. Fælleskøkkenet Lørdag d. 6/9 kl. 13:30 - 14:30
Gå med Amalie Krogsøe (Masterchef 2025) i køkkenet og lær at lave en japansk inspireret tatar.
Der bliver nørdet igennem med detaljerne: valg af udskæring, den perfekte mayo-emulsion og smagsgiverne.
Teknikker og viden, du kan tage med hjem i dit eget køkken.
Bemærk: Tilmelding påkrævet – deltagergebyr på 50 kr.
á 50,00 kr.
+ 12,00 kr.
Smørrebrød på Hovedet – Food meets Design! Workshop, Fælleskøkkenet, søn 7/9 kl. 10:30-11:30
Tag med på en smagfuld rejse, hvor den klassiske kartoffelmad får et kreativt twist.
Vi udforsker, hvordan minder, vaner og kultur former madlavning,
og skaber nye varianter sammen med kok Ece Icel og designer Maj Wiebo.
á 0,00 kr.
Madskole med Danmarks Fiskeriforening. Workshop, Fælleskøkkenet, søn 7/9 kl. 12:00-13:00
Lær at lave frisk fisk på den nemme måde med Danmarks Fiskeriforening.
Vi fileterer, steger og laver en lækker hjemmelavet remoulade.
Du får tips, tricks og mod på at lave fisk derhjemme.
En hyggelig og smagfuld oplevelse for alle.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Lær at lave Danmarks bedste ostesauce. Workshop. Fælleskøkkenet Søndag d. 7/9 kl. 15:00 - 16:00
Naturmælk laver udsøgte øko-oste, Hærværk er kendt for sin legendariske ostesauce.
På 45 min. lærer Esben Kragh Rasmussen dig at lave og variere grundsaucen med forskellige oste.
Osteformidler Rasmus Holmgård fortæller om ostenes kvalitet og oprindelse.
Vi laver 3 saucer, smager dem til – og du kan tage din med hjem i sylteglas.
á 0,00 kr.
Samtalekøkkenet
Står der udsolgt? Så fortvivl ikke. Vi har gjort plads til gæster, der ikke har booket på forhånd. For at få en af de pladser, skal du møde op i eventteltet ’Samtalekøkkenet’ og høre festivalpersonalet, om du kan få en plads. Kom i god tid.
Lær at bage med hjertet – sprøde brød af lokale råvarer. Samtalekøkkenet 5/9 kl. 13:30-14:15
Vi viser, hvordan du bager med surdej og fuldkorn – og bruger alle sanser til brød med smag og sjæl.
Trin for trin lærer du alt fra fodring af surdej til sprød krumme med lokale kornsorter.
Smag dig gennem sjove kornsorter – fra kogte kerner til nybagt brød.
á 0,00 kr.
Hva’ fuck er en bælgfrugt? Og hvad skal vi med den? Samtalekøkkenet 5/9 kl. 14.30 - 15.15
Smag med, få nye idéer til køkkenet og mød Aurion, pionerer i økologisk korn og bælgfrugter siden 1974.
á 0,00 kr.
Hvorfor økologi ikke bare er økologi? Samtalekøkkenet 5/9 kl. 15.30 - 16.15
Naturen og mennesket i balance er kernen i Aurion.
Alle Aurions avlere er økologer eller biodynamikere,
og de dyrker jorden efter Aurions eget regelsæt – det strengeste i Danmark.
Bliv klogere på hvorfor økologi ikke bare er økologi.
á 0,00 kr.
Lav dine egne bobler med Andersen Winery! Samtalekøkkenet Fredag d. 5/9 kl. 17.30 - 18.15
Mads Andersen fra Andersen Winery introducerer dig for Method Traditionel.
Mads fortæller om den fine forædlingsmetode, som franskmændene har opfundet, forfinet og stadig bruger i dag.
OBS der er en egenbetaling på 200kr, for at dégorgere en flaske, som du efterfølgende kan tage med hjem.
á 0,00 kr.
I gang med tang med Seaman Seaweed Chips ! Samtalekøkkenet lørdag d. 6/9 kl. 10.30-11.15
Kom og oplev, hvordan tang kan høstes, bruges i det almindelige køkken – og hvor nemt (og lækkert!)
det er at trylle tangchips ind i madlavningen.
Seaman Chips viser dig, hvordan havets råvarer kan blive din nye favorit i køkkenet.
á 0,00 kr.
En Rebælsk smagning! Samtalekøkkenet 6/9 kl. 11:30-12:15
Rebæl tager publikum med på en smagsrejse gennem fire gastrosafter, ledsaget af små bidder, der fremhæver smagen.
Hver saft præsenteres med fokus på håndværk og råvarernes historie.
Gæsterne kan dufte, smage og høre fortællingerne
bag produkterne – en levende oplevelse, hvor gastronomi og formidling går hånd i hånd.
á 0,00 kr.
Too Old To Die Young! Ølsmagning. Samtalekøkkenet 6/9 kl. 16:30-17:15
Oplev en aften med Royal Unibrew, Too Old To Die Young og Bad Seed Brewing.
Smag alt fra sprød IPA til mørk porter, mens vi deler passionen bag bryggene.
En unik rejse ind i håndværk, smag og gode historier.
OBS! 18+
á 0,00 kr.
Beer Battle - Anarkist vs Hvide Sande Bryghus. Samtalekøkkenet Lørdag d. 6/9 kl. 17.30 - 18.15
Kom til Beer Battle, når klassisk craft fra Hvide Sande møder Anarkists nytænkende bryg.
Oplev 4 runder med smag, dufte og røverhistorier – publikum kårer vinderen.
Fra havluft og kystinspiration til kulinariske ølkunstværker – smag kampen!
Udsolgt
á 0,00 kr.
Smag dig klogere på dansk ost! Samtalekøkkenet Lørdag 6/9 2025 12:30 - 13:15
Kom til guidet smagning af 6 udvalgte specialoste – og smag dig klogere på ost i det danske sommerkøkken.
Tag appetit og åbent ostesind med – og lad dig overraske af den danske ostekulturs mangfoldige udtryk.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Smag dig klogere på dansk ost! Samtalekøkkenet Lørdag d. 6/9 2025 13:30 - 14:15
Kom til guidet smagning af 6 udvalgte specialoste – og smag dig klogere på ost i det danske sommerkøkken.
Tag appetit og åbent ostesind med – og lad dig overraske af den danske ostekulturs mangfoldige udtryk.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Smag Danmarks bedste mejeriprodukter! Samtalekøkkenet Lørdag d. 6/9 kl. 14:30 - 15:15
Smag vinderne af Gourmetprisen 2025 i en guidet smagning på topniveau.
Smag fem prisvindendende mejeriprodukter udvalgt af topkokkene Brian Mark Hansen, Eric Vildgaard og Timm Vladimir.
Hvilke falder i din smag? Kom og bedøm selv.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Vin og Ost i Harmoni: Andersen Winery & Arla Unika. Samtalekøkkenet Lørdag d. 6/9 kl. 15.30-16.15
Oplev unikke smagskombinationer fra Andersen Winery og Arla Unika.
Test danske mousserende vine sammen med udvalgte oste.
Mød producenterne og hør om håndværket bag vin og ost.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Den standhaftige kartoffel med Andersen, Hüttemeier & Blixen! Samtalekøkkenet d. 7/9 kl. 10:30-11:30
Tag med på en actionmættet tur gennem kartoflens historie med madhistoriker Bettina Buhl og kok Umut Sakarya.
De dykker ned i kartoflens rolle i dansk madkultur – fra krisemad til festmad og nye sider af rodfrugten.
Kartoflen inspirerer til klimavenlig madlavning med rod i tradition og kreativitet.
Oplev kartoflens spændende rejse og madens udvikling.
á 0,00 kr.
Når mejeriprodukter ligger godt i maven! Samtalekøkkenet Søndag d. 7/9 kl. 11:45 - 12:30
Få en guidet tur til bakteriekulturerne i dine syrnede mejeriprodukter, der giver smag, tekstur og glæde.
Smag nye aktive proteinstærke produkter fra Thise og klassikere med kulturer fra ARLA.
Lyt til, hvad der sker i mælken, når bakterierne sørger for ernæring og god smag.
Undervejs kan du smage syrnede produkter med aktive bakteriekulturer.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Rod i køkkenet – inspiration til rodfrugter i dit køkken. Samtalekøkkenet 7/9 kl. 13:45-14:30
Mathilde Grue fra Restaurant Blink viser rodfrugter som kreative stjerner.
Mogens Hansen fra Marienlyst deler sorter, smag og dyrkningsglæde.
Sammen inspirerer de dig til rodfrugter i det moderne, bæredygtige køkken
á 0,00 kr.
Fremtidens ko og mejeri! Samtalekøkkenet Søndag d. 7/9 kl. 12:45 - 13:30
Vi skal spise – men også passe på klima, dyr og vores stolte mejeritradition i Danmark.
Koen får skæld ud for sin CO2 – men hvad gør vi, når mælk stadig skal mætte og give mening?
Hvordan skaber vi kloge mejerikalorier, der både smager godt og gør godt for kloden?
á 0,00 kr.
Æblevin Battle: Smag og vurder Danmarks bedste! Samtalekøkkenet Søndag d. 7/9 kl. 14.45-15.30
Mød Cold Hand Winery og Andersen Winery i en smagsbattle om publikums gunst.
Smag 4 mousserende vine lavet på danske æbler og find ud af, hvilken der vinder.
Hør historierne bag produktionen og lær om dansk frugtvin.
Tag en æblepause og oplev unikke smagsoplevelser.
Udsolgt
á 0,00 kr.
Ny generation i mælkebruget - mød de unge! Samtalekøkkenet søndag d. 7/9 kl. 15:45 - 16:30
Der er 543.000 malkekøer i Danmark – men hvem tager over, når de ældre mælkeproducenter går på pension?
Mød tre unge landmænd, der satser på køer, klima og kvalitet – og tror på mælken i en ny tid.
Smag deres yndlingsprodukter og hør, hvad der driver den næste generation af danske mælkeproducenter.
á 0,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »