Aktørbespisning på Madens Folkemøde 2024

Præsenteres af Madens Folkemøde

Også i 2024 bygger Madens Folkemøde et aktør- og frivilligområde, så man har mulighed for at få en pause og et godt måltid i fred og ro back-stage.

Bag aktørbespisningen i 2024 står Pernille Vejrum og Ivan Iversen, som har en fortid sammen bag gryder på Bistro Boheme i København. Så håndværket er i orden, og den franske indflydelse fornægter sig ikke, selvom råvarerne er pæredanske.

Der er både mulighed for morgenmad, frokost og aftensmad torsdag, fredag og lørdag. 

Morgenmaden består af friskbagte surdejsboller, havregryn og en række dejlige økologiske mejeriprodukter fra Arla ØKO (mælk, yoghurt'er, smør, ost mv.). Der vil også være mulighed for havremælk og havreyoghurt fra JÖRD. Morgenmaden koster 50 kr. og inkluderer også kaffe og the.

Frokost- og aftenmåltiderne varierer. Der vil være kød på flere af dem, men også masser af dejligt grønt til dem, som ikke spiser kød. Der vil ikke være ret mange deciderede veganske retter. Frokost- og aftenmåltiderne koster hver 95 kr. inkl. moms og inkluderer vand, saftevand samt kaffe og the.

Tak til Coffee Collective, Arla Danmark, Danish Crown, Crispy Food, LIDL Danmark og Gårdbutikken Marielyst for hjælpe os med lækre råvarer og produkter.

Aktør- og frivilligbespisningen er forbeholdt standholdere, frivillige, partnere, debatarrangører og andre aktører, så man kan ikke komme udefra som almindelig gæst og spise her (selvom vi godt ved, at det lyder så lækkert :-) Adresse: Madens Folkemøde (backstage), Søvej 10, 4930 Maribo

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.