Anarkist Social Beer Walk & Pizza

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med til Anarkist Social Beer Walk & Pizza sammen med  Copenhagen Insight.

Tidspunkt: Lørdag d.02. marts kl. 17.00 - 18.30 - Anarkistisk lørdagsøl og optakt til foråret.

Anarkist Social Beer Walk & Pizza kan købes som enten en Social Beer Walk eller en Social Beer Walk & Pizza - det er helt op til dig :-) 

Kombinerer en hyggelig Lørdagsøl Tour med København og foråret i fokus. Denne gang koblet med en lækker omgang pizza og fadøl på Anarkist Bar. Copenhagen Insight har fokus er at skabe social tours, hvor I kan nyde stemningen mellem a til b ligeså meget som I nyder fortællingerne ved a og b. 

Det kobler vi naturligvis med en lækker ølsmagning af et godt udvalg af øl fra Anarkist Brewery. Anarkist Social Beer Walk starter udenfor Folkehuset Absalon på Søndre Boulevard og zigzagger igennem Vesterbro og slutter på Anarkist Bar. Undervejs skal vi smage på et godt udvalg af specialøl fra Anarkist.

Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight og arrangeres i samarbejde med Anarkist Brewery og Anarkist Bar. 

Anarkist Social Beer Walk & Pizza: Mulighed for tilkøb af En Valgfri Pizza og En Anarkist Øl på fad på Anarkist Bar efter Beer Walk-delen slutter ca kl.18.30.Adresse: Absalon, Søndre Boulevard 73, 1720 København V

Læs mere på: https://www.copenhageninsight.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.