Arla Food Fest 2018 København - en madfestival for børn og unge

Præsenteres af Arla

Arla Food Fest er en madfestival, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad gennem oplevelser og overraskelser. Få udfordret smagsløgene med overraskelser, imens populære kunstnere underholder på scenen og sætter lydkulissen for en oplevelsesrig weekend udover det sædvanlige.


Der er gratis adgang til Arla Food Fest i København, men for at få adgang til værksteder og aktiviteter på Arla Food Fest skal du købe et turbånd. Turbåndet giver adgang til de fleste aktiviteter, men enkelte aktiviteter kræver en ekstra billet.
OBS! Der er et begrænset antal turbånd, som sælges efter 'først til mølle' princippet. Hvis du som voksen vil have mulighed for at følge med dit barn i værksteder og aktiviteter, skal du også købe et turbånd.


Indtægten fra billetsalget går til Arla Fondens arbejde for at etablere flere MADlejre. Læs mere om MADlejr her: arlafonden.dk


Læs om retningslinjerne for eventet HER


I forbindelse med Arla Food Fest afholdes også Madmodsløbet: 
I Madmodsløbet smager ungerne sig igennem seks spiselige poster, som udfordrer sanserne og smagsløgene. Værterne Kristian Gintberg og Sofie Østergaard sender løberne godt afsted, og en billet til Madmodsløbet giver også deltageren et turbånd til alle aktiviteter til Arla Food Fest lørdag 1. september, guldmedalje og en fin goodiebag med spiselige lækkerier. Madmodsløbet arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus. Læs mere og køb billet til Madmodsløbet her.


Vi glæder os til at se jer!Adresse: Islands Brygge 22, 2300 København S

Læs mere på: arlafoodfest.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223