Madmodsløbet 2018 - for børn

Præsenteres af Melting Pot Fonden og Meyers Madhus

Et madløb for modige unger. Tør du smage på det hele? 

I år danner Islands Brygge rammen om Madmodsløbet. Ruten er 1,5 km lang, og undervejs smager de modige deltagere sig gennem seks spiselige poster, som på hver deres måde udfordrer sanserne og smagsløgene hos de unge løbere.

Sidste år blev der blandt andet smagt på blæksprutte, insektjuice og tørrede oksehjerter, og uden at afsløre for meget, lover vi, at smagsløgene nok skal blive sat på prøve igen i år.

Årets værter er Kristian Gintberg og Sofie Østergaard, som ungerne helt sikkert kender fra Ramasjang og Cirkus Summarum, og de vil både sørge for at varme løberne godt op, inden de sendes ud på ruten, og heppe dem hele vejen i mål. 

Madmodsløbet afholdes i forbindelse med Arla Food Fest, og løbsbilletten giver også deltageren et turbånd til alle aktiviteter til Arla Food Fest lørdag. Og så er der selvfølgelig en fin goodiebag med spiselige lækkerier til alle deltagere.

Læs mere om koncerterne og aktiviteterne under Arla Food Fest her

Løb for et godt formål 
Madmodsløbet arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus, og overskuddet fra løbet går til fondens aktuelle madprojekter, der blandt andet bekæmper fattigdom og hjælper udsatte unge i Bolivia og USA.

Pris 
En billet til Madmodsløbet koster 150 DKK og giver samtidig løbsdeltageren et turbånd til Arla Food Fests aktiviteter lørdag den 1. september 2018 (værdi 75 DKK). Ekstra turbånd kan tilkøbes her

Dagens program 
10.00: Løbsnumre til Madmodsløbet udleveres
10.30: Fælles opvarmning 
10.45: Startskuddet til Madmodsløbet lyder, og løberne sendes afsted i mindre grupper

Praktisk information 
• Vi anbefaler, at løbsdeltagerne er mellem 4 – 13 år
• Forældre må gerne løbe med de yngste deltagere ude på ruten
 



Adresse: Islands Brygge, Islands Brygge 22, 2300 København S

Læs mere på: https://www.meyersmad.dk/nyheder/madmodslob/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223