Art & Lunch

Præsenteres af Galleri Heike Arndt Artlab

Galleri Heike Arndt DK, blev etableret i 1989 på Lolland, af Heike Arndt, som er en tyskfødt dansk-baseret kunstner, gallerist og kosmopolit. Hun driver galleriet og de relaterede aktiviteter med stor lidenskab og succes siden 1989 i Kettinge på Lolland . I 2008 blev Galleri Heike Arndt DK Berlin åbnet i det gamle østtyske distrikt Berlin-Friedrichshain.Sidenhen er der kommet et velindrettet kunstnerrefugie og et grafisk værksted til-begge på Lolland Falster.
Til Art & Lunch vil du kun møder kunstneren og kosmopoliten Heike Arndt der har også en særlig forkærlighed for gode mad og drikke. Efter en velkommstdrink vil galleriet være vært til en let og lækkert frokost med hjembagt brød og veltilberedte råvarer en grøn menu med flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der tilsammen giver en fuldendt smagsoplevelse. (fusion =local+international ),der serveres sammen med de gode historier fra kunstnerlivet og du vil få indblik i den nuværrende udstilling og dens tilblivelse. Vi vil gå igenem udstillingen og grafiksalonen og få et praktisk indblik i nogle af de brugte teknikker. Art&LUNCH er godt mad,lære noget nyt fra kunstens verden og hygge sig sammen ved en lækker uprædenciøs langbordslunch. Deltagerne inviteres til at kommer med et åbent sind og nysgerrigheden for kunsten,maden og hinandens selskab. Frokosten kan kun bestilles i forbindelse med rundvisningen. Prisen for rundvisningen inklusive velkommstdrink er 110 Kr. og frokosten er 185 Kr. ( Max. 16 deltager over 18 år)
Fra kl. 11.00-12. 00 er rundvisningen og derefter kan du gå på opdagelse eller hyggesnakke i en lille halve time. Vi gå til bords kl. 12.30 og deler maden 'family style' med nye og gamle venner.

Adresse: Rågelundevej 7-9,4892 Kettinge

Læs mere på: berlin.heike-arndt.dk/dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223