Bæredygtig kokkeskole i samarbejde med FødevareBanken

Præsenteres af Lunas Køkken

Hvert år smider vi i Danmark over 800.000 tons mad ud – mad, der kunne være spist, hvis vi tænkte anderledes.

Lunas Køkken tager udfordringen op med en bæredygtig kokkeskole. Én søndag om måneden inviterer vi deltagere til at lave mad ud fra en "mystery box" fyldt med overskudsvarer leveret af Fødevarebanken.

Ingen opskrifter, ingen forudsigelighed – kun kreativitet og innovation.

Hos Lunas Køkken vil vi bruge vores køkkenfærdigheder til at vise, hvordan råvarer, der anses som udsmidning parate, kan blive til det mest vidunderlige mad. Det kunne være en olie på dine overskydende urte stilke, eller den lækreste umami pulver fra løg skaller. 

Deltagerne lærer ikke bare at undgå madspild – de oplever, hvordan overskudsråvarer kan blive til gastronomiske oplevelser. Samtidig går 15% af deltagelsesprisen direkte til Fødevarebanken, så vi kan støtte deres vigtige mission, som er at omdanne madspild til social omsorg gennem en landsdækkende indsats, der bidrager til at øge den sociale, økonomiske og grønne bæredygtighed og omstilling.

Vi vil gerne ændre adfærd én tallerken ad gangen i fællesskab med jer. 

Obs. Der er ikke drikkevarer inkluderet i prisen, men det er muligt at købe dem separat til gode priser under kokkeskolen. Vin menu fra vores samarbejdspartner Vinhanen 1 glas bobler, 1 glas hvidvin & 1 glas rødvin  149 kr. 



Adresse: Åboulevard 12

Læs mere på: www.lunaskoekken.dk
søndag 31. aug. 2025 kl. 17:00 - 20:00
á 699,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »