Verdens (måske) mest bæredygtige middag på Israels plads

Præsenteres af Food Studio

Kan man lave en eksklusiv middag, der ikke belaster miljøet?


Det mener .506 og Food Studio, der i samarbejde med Copenhagen Cooking & Food Festival vil give deres bud på verdens (måske) mest bæredygtige middag, hvor begrebet affald ikke eksisterer, hvor CO2 udslippet er minimalt og hvor biodiversiteten ikke belastes. 


Israels plads vil ikke én, men to aftener under festivalen danne rammen for middagen. Verdens mest bæredygtige middag kræver nemlig, at overskuds-råvarer fra den første aften kan blive anvendt aftenen efter, og at rester, spild og bionedbrydeligt service kan blive komposteret, og derved give værdi tilbage til naturen. 


Til at kreere menuen er Søren Westh og andre dygtige kokke, der er pionerer inden for bæredygtig gastronomi gået sammen. Søren er i dag partner i .506, der hver dag arbejder for at skabe nye bæredygtige madvaner gennem nye madkoncepter, hvor smag og bæredygtighed går hånd i hånd. 


Udover fantastiske og uventede smags-oplevelser, kan du altså forvente en sublim og ekstraordinær middag, der sætter nye standarder for sustainable cooking og rykker grænserne for hvad bæredygtighed vil sige.


Prisen inkluderer fire retter + vin eller juice menu 



Adresse: Festivalcentrum, Israels plads, Linnésgade 3, 1361 København K

fredag 24. aug. 2018 kl. 18:00 - 22:00
á 495,00 kr.
+ 21,00 kr.
torsdag 30. aug. 2018 kl. 18:00 - 22:00
á 495,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223