Baggårdshøstfest // Ramen To Biiru på Langelands Plads

Præsenteres af Ramen To Biiru

Kom med til en særlig langbordsmiddag under åben himmel på Langelands Plads på Frederiksberg, hvor Ramen To Biiru er værter for en skøn middag.

Selvom Langelands Plads ikke er en baggård i den klassiske forstand, er det stadig et samlingspunkt for områdets beboere og et grønt åndehul i byen. Her er der plads til leg og afslapning og nu også gode stunder ved langbordet. Her inviteres du til fejringen og styrkelsen af de lokale sociale fællesskaber, imens du nyder en dejlig middag. Ved langbordet sider både lokale beboere og gæster udefra. Middagen i den lokale baggård hylder de lokale fællesskaber og åbner op for, at nye relationer og fællesskaber kan spire.

Bag middagen står Ramen To Biiru, hvis restaurant ligger klos op ad Langelands Plads. Her får du serveret en skøn tre-retters menu med fokus på skønne råvarer og velsmag. Som gæst får du 20 % på drikkevarer fra Ramen To Biirus restaurant.

Om Høstfestival under Copenhagen Cooking
Høstfestival er en ny madfestival på Frederiksberg. Festivalen består af flere forskellige underkoncepter hvor byens restauranter og andre aktører kan byde ind med bl.a. middage, workshops og fortællinger med høst som omdrejningspunkt. Høstfestival er støttet af Frederiksberg Fonden.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Forret:
Tre friturestegte gyozas (dumplings) med fyld af gulerødder, kål, løg og purløg. Toppet med yuzu/soya glaze, sesamfrø og sort salt. 

Hovedret:
Vælg mellem
Spicy Miso, level 1: Vores originale bestseller på det laveste spicy niveau, hvor de fleste kan være med. Toppings: Kakuni (porkbelly), soyamarineret æg og forårsløg.

No Meat Ramen: Let og klassisk vegansk ramen baseret på soya. Toppings: Wakame (tang), tre slags marinerede svampe, marineret bambus og forårsløg. 

Dessert:
Tre Mochi is med smag af mango, yuzu (japansk citrusfrugt) og kokos. 



Adresse: Langelands Plads, Langelands Plads, 2000 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.