BJØRN & DELFINOS NYTÅRS TAKE-AWAY
Vi gentager succesen og inviterer dig til at fejre nytåret med de bedste smagsoplevelser fra Bjørn & Delfinos 2025-kort– samlet i én uforglemmelig nytårsmenu.
Årets favoritter fra vores kort, gæsternes yndlingsretter gennem året, og vores mest elskede signaturretter – alt sammen nøje sammensat, så du kan nyde B&Ds magi derhjemme.
Forret
Carpaccio af dansk kuller med syrlig yuzu-vinaigrette, cantaloupe melon og mynte.
Hovedret
Stegt onglet af okse med sauteret spinat, bitre salater og græskarpuré med varme krydderier. Serveres med en sauce på marsala, rødvin og oksesky.
Dessert
En kraftig chokolade cremoso med vanilje, bagte blommer i madeira og ristede hasselnødder.
~
Begrænset antal kuverter. Pescetarisk mulighed tilgængelig.
Gave til EarlyBirds - vi pakker en særlig gave til de første 50 bestillinger!
(Menuerne er kun til afhentning d. 31/12 klokken 10.00 - 14.00 på Christian Langes plads 3, 2450 Sydhavn)