Barolo & Friends Event i København 2024

Præsenteres af I Vini del Piemonte

Onsdag den 15. maj 2024 afholdes Barolo & Friends Event i København. Til denne 15. udgave af Barolo & Friends i København forventes omkring 30 vinproducenter fra Piemonteforventes i The Royal Opera House, det nationale operahus i Danmark, blandt de mest moderne operahuse i verden.

Piemonte er et af de vigtigste vindistrikter i verden. Et frodigt område med særlig gunstige betingelser der gør, at man her kan producere vine i særklasse. Under denne event vil vinproducenterne personligt præsentere deres vine for de danske vinelskere. Man vil blandt andet kunne smage Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Barbera og andre fine vine fra Piemonte.

Barolo & Friends Event er en ”walk around tasting” hvor hver vinproducent har sit eget bord med netop deres andel af de mere end 150 forskellige labels, der vil blive eksponeret denne dag.

Nogle vigtige piemontesiske producentsammenslutninger og konsortier forventes at være til stede ved smagningen og i de dybtgående mesterklasser, der tilbydes de professionelle.

Eventen vil i lighed med tidligere år være opdelt i tre forskellige sessioner. Første del vil udelukkende være forbeholdt den professionelle vinbranche, mens de to følgende sessioner vil være åben for betalende forbrugere:

  • Fra 11.30 til 15.00 (for professionelle). Tilmeld dig her: https://forms.gle/PRqKhMBkYEYXHLjL6
  • 16.00 - 18.00 (for private forbrugere). Billetpris: 350 kr.
  • 18.30 - 20.30 (for private forbrugere). Billetpris: 375 kr.

Du vil ved indgangen få udleveret et smageglas, så du er klædt på til at tilbringe et par gode timer i selskab med Barolo’en og dens ”venner” – vinene fra de andre områder i Piemonte. Kom og vær med til at smage de eksklusive vine og find din favorit.

Gå ikke glip af muligheden for at vinde et ophold for to personer i det smukke, bakkede Langhe landskab, der er en del af UNESCOs verdensarv. Konkurrencens vinder vil blive trukket tilfældigt blandt alle deltagere og under begge sessioner!Adresse: Opera House Foyer – Ekvipagemestervej 10 – DK-1438 Copenhagen

Læs mere på: barolofriends.dk/da/events/barolo-friends-in-copenhagen/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.