Barolo & Friends: kæmpe vinsmagning på Børsen i København

Præsenteres af I Vini del Piemonte

Fredag 27. november 2020 kan du endnu engang opleve årets mest succesfulde og eksklusive vinsmagning i København!

I år er det den 12. udgave af det succesfulde vinarrangement, og denne gang er det med 40 deltagende vinproducenter fra vindistriktet Piemonte i Italien. Ligesom de foregående år er det Børsen’s stemningsfulde lokaler, der lægger hus til det utvivlsomt bedste arrangement for danske vinelskere. Med sin centrale beliggenhed i centrum af København, er Børsen det idéelle sted til en hyggelig vinsmagning efter arbejde, eller til en festlig optakt inden en tur ud og opleve byen.

Piemonte er en af de vigtigste vindistrikter i verden. Et frodigt område, hvor vin i særklasse bliver produceret under de bedst mulige forhold. Ved denne begivenhed vil vinproducenterne personligt præsentere deres vin til de danske vinelskere. Man vil blandt andre blive præsenteret for: Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Barbera, Timorasso og andre rigtig fine vine fra Piemonte. Arrangementet er bygget op som en ”walk around tasting”, hvor mindst 150 forskellige etiketter vil kunne opleves ved de forskellige producenter.

En af de helt store nyheder i årets vinsmagning vil være det dybdegående fokus på Piemontes hvidvine. Det har vi det gode samarbejde med Piemonte-regionens vinproducenter at takke for – som selvfølgelig vil være til stede ved vinsmagningen.

Derudover vil der være et rum, der er helt dedikeret til madprodukter fra hele Italien, hvor besøgende kan smage smagene og aromaerne fra "Belpaese"!

I indgangen modtager man sit glas til smagningen, og så kan man ellers tilbringe de næste 2 timer i selskab med Barolo’en og dens ”venner” – vinene fra de andre områder i Piemonte. Kom og vær med til at smage de eksklusive vine, og find din favorit.

Arrangementet kan opleves på to forskellige tidspunkter:

Det første tidspunkt, som er det tidlige arrangement fra kl. 16.00 til 18.00. Her er din billetpris 299 kr.
Det andet tidspunkt, som er senere på aftenen fra 18.30 til 20.30. Her er din billetpris 349 kr.

Gå ikke glip af muligheden for at vinde et ophold for to personer i Langhe-bakkerne, UNESCOs verdensarv: Prisen bliver trukket tilfældigt blandt deltagerne under begge sessioner!

Adresse: Børsen Børsgade 1 1217 København

Læs mere på: barolofriends.dk/da/events/barolo-friends-in-copenhagen/
fredag 27. nov. 2020 kl. 16:00 - 18:00
Første tidsinterval
Udsolgt
á 299,00 kr.
fredag 27. nov. 2020 kl. 18:30 - 20:30
Andre tidsinterval
á 349,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223