BBQ i Kødbyen

Præsenteres af Scandic Kødbyen

I samarbejde med Grambogård inviterer MØR Restaurant & Bar og Scandic Kødbyen til en aften i BBQ´ens skær. Vi fylder Scandic Kødbyens hyggelige gårdhave op med borde & bænke, lyskæder, DJ, smoker & grille og ikke mindst en masse god stemning. De dygtige kokke vil grille og servere rigtig BBQ, inspireret af det amerikanske.

Dine værter:
MØR Restaurant & Bar blev grundlagt i 2018 og har siden tiltrukket tusindvis af madglade gæster. Restauranten er en del af Hotel Scandic Kødbyen og ligger midt i Kødbyens hippe og stemningsfyldte kvarter, hvor folk i alle aldre strømmer til dagligt. Vi åbner dørene for en mangfoldig gruppe af mennesker, der alle sætter pris på kvalitetskød og -råvarer, og som går herfra tilfredse og en stor smagsoplevelse rigere.

Grambogård producerer hver dag dansk kvalitetskød, som giver de bedste forudsætninger for at skabe spiseoplevelser i særklasse, der samtidig er en holdning til dyrevelfærd. Dyrevelfærd er hjertet i Grambogård. At tage dyrenes trivsel alvorligt giver glade dyr, og glade dyr giver velsmagende kvalitetskød. Grundlæggende handler det om respekt. Respekten for dyrene, for håndværket og i sidste ende for modtageren. Kød fra Grambogård skal altid skabe de bedste forudsætninger for at servere spiseoplevelser i særklasse, som løfter retten til også at være en holdning til dyrevelfærd.

Det praktiske:
Eventet starter kl 16 med hotellets house DJ, som kommer til at spille helt frem til klokken 20. Der vil være dejlige Aperol spritz og kolde fadøl til salg, samt muligheden for at købe vin til maden.
Fra kl. 17 bliver maden serveret på den helt klassiske BBQ måde - det Danske frilandskød fra Grambogård bliver nemlig anrettet på metalbakker med en masse saucer, condiments og sylt ved siden af.

I tilfælde af regn...
Hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi ind i de store tilstødende lokaler i konference afdelingen.Adresse: Skelbækgade 3a, KBH V.

MENU

Grillet kalveribeye

Smoked kalve shortribs

Smoked pulled skinkebov

Hjemmelavet pølse på kalv med varme krydderier

Hjemmelavet pølse på gris og hjemmelavet røget bacon

Fermenteret hotsauce & chimichurri

Diverse BBQ sauces

Smoked majssalsa

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 17. aug. 2024 kl. 16:00 - 20:00
BBQ Menu
á 299,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »