Belgisk ølsmagning med ost & charcuterie på Thirion

Præsenteres af Mikkeller Baghaven

Velkommen til en ekstraordinær Baghaven ølsmagning med fokus på Belgien, et af de mest inspirerende ølande i hele verden. Baghaven producerer øl, der er kategoriseret som 'Danish Shipyard Ale' og 'Danish Wild Ale', men denne ølstil stammer faktisk fra Belgien. Baghaven producerer disse øl med et lokalt twist, for eksempel ved at bruge kirsebær fra Frederiksdal og Lolland, men skaber også blandinger med original Lambic fra Belgien. 

Dyk ned i en verden af belgisk øl med Baghaven, og få viden om de belgisk inspirerede øl fra Mikkeller Baghaven. Baghaven matcher øllene med ost og charcuteri fra Thirion, en lille butik nær Christianshavn. Thirion udvælger selv omhyggeligt de mest interessante oste og charcuterivarer fra Belgien. I mere end 10 år har han importeret disse produkter, og han er ekspert inden for dette felt.

Du skal smage 4 Baghaven og 2 belgiske øl. Oveni det skal du også smage belgisk ost og charcuteri. Noget af det er lavet med trappist øl... Ja, du læste rigtigt. Osten og pølserne er lavet med belgisk munkebryg!

Kom og nyd en ret eksklusiv, lang og hyggelig smagning sammen med Baghaven hos Thirions lille butik.

Pris 370 kr. inkl. gebyr.


Mød arrangøren

Et samarbejde mellem Mikkeller Baghaven og Thirion.
Baghaven står bag Mikkellers 'Danish Wild Ales' og 'Oak' fermenterede øl. Thirion er Københavns bedste tilflugtssted og indeholder en lang række af belgisk ost, charcuteri og øl.

Følg Mikkeller Baghaven på:

FacebookAdresse: Thirion, Prinsessegade 50, 1422 KBH K

En del af Copenhagen Beer Week

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »