Biergarten by Vladimir

Præsenteres af Timm Vladimirs Bryghus

Kvik, Det er en tysker. Åh ja, hele aftenen bliver på tysk. Alle bliver hørt i den tysk grammatik og i der, die das. Nein. Men tysk bliver det, når vi afholder tysk folkekøkken/bierstube i Timm Vladimirs Køkken. Vi kører de ternede duge på bordene, indstiller Sonos til folkeligt schlager og kvitterer med fem retter som serveres med vores hjemmebryggede øl fra eget bryghus. Timm trækker i forklædet og guider jer igennem vores fortolkninger af fem klassiske tyske retter. Glæd jer til vores take på:

  • Pretzel
  • Snitzel
  • Currywurst
  • Schweinhaxe
  • Apfelstrudel

Stemningen bliver fantastisk, men pladserne er begrænsede. Så skynd jer at købe billet.

Prisen er 495 kr. + gebyr for fem retter inkl. 5 øl-serveringer til.

Efter folkekøkkenet kl. 21.00 åbner vi op for baren i vores lounge, hvor vi for første gang afholder Bartenders Beer Battle. En fjendskabelig bardyst. To bartendere skal op imod hinanden og dyste i at lave i alt tre cocktails, som alle skal indeholde øl. Derudover får de til hver cocktail yderligere en hemmelig ingrediens, som de skal benytte.

Vores kompetente dommere vil vurdere og smage sig igennem kreationerne og til sidst kåre en vinder. Der bliver gang i baren – så meget ved vi. Men om der går velvet hammer eller Alabama slammer i den – må I vente at se.

Price is 495 DKK + ticketfee

Baren er naturligvis åben hele aftenen, hvor vi skyder hjemmebryggede øl og svedige cocktails afsted til skarpe priser.Adresse: Timm Vladimirs Køkken i Kløverbyen, Raffinaderivej 10, Bygning F, 2300 København S

lørdag 10. okt. 2020 kl. 18:00 - 21:00
á 515,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223