Bjørnekælderens Krebsegilde

Præsenteres af Bjørnekælderen

På Frederiksberg Allé byder Bjørnekælderen til et festligt krebsegilde, hvor gæsterne kan nyde sensommeren ved langborde under åben himmel. Kendt for sin fusion af fransk flair og nordiske ingredienser med et asiatisk tvist, serverer Bjørnekælderen krebs, der er kogt i en liflig blanding af dild og øl.

Under arrangementet er der mulighed for at købe øl fra Anarkist og snaps til fordelagtige priser. 

Din vært
På Frederiksberg Allé 55 ligger Bjørnekælderen, som åbnede i 2021 med køkkenchef Mads Dalsborg i spidsen. Mads, der tidligere har været køkkenchef og medejer af Mondän og efterfølgende køkkenchef på Bistro Panpan i ZOO, har med resten af holdet skabt en restaurant med udgangspunkt i det klassiske, franske køkken tilført et væld af nordiske råvarer. I 2022 og igen i 2023 fik restauranten tildelt den eftertragtede Bib Gourmand af Michelinguiden. Et prædikat der vidner om restaurantens tårnhøje niveau.

Instagram
Facebook

I tilfælde af regn...
Rykker krebsegildet indenfor hos Bjørnekælderen.



Adresse: Bjørnekælderen, Frederiksberg Allé 55, 2000 Frederiksberg

MENU

Krebs kogt i dild og øl
Brød og smør
Salat med vinaigrette

Dressinger
Hvidløg/purløg
Tomat/koriander
Dild/yuzu

Dessert
Rødgrød med fløde

Under arrangementet er der mulighed for at købe øl fra Anarkist og snaps til fordelagtige priser

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.