På Frederiksberg Allé byder Bjørnekælderen til et festligt krebsegilde, hvor gæsterne kan nyde sensommeren ved langborde under åben himmel. Kendt for sin fusion af fransk flair og nordiske ingredienser med et asiatisk tvist, serverer Bjørnekælderen krebs, der er kogt i en liflig blanding af dild og øl.
Under arrangementet er der mulighed for at købe øl fra Anarkist og snaps til fordelagtige priser.
Din vært
På Frederiksberg Allé 55 ligger Bjørnekælderen, som åbnede i 2021 med køkkenchef Mads Dalsborg i spidsen. Mads, der tidligere har været køkkenchef og medejer af Mondän og efterfølgende køkkenchef på Bistro Panpan i ZOO, har med resten af holdet skabt en restaurant med udgangspunkt i det klassiske, franske køkken tilført et væld af nordiske råvarer. I 2022 og igen i 2023 fik restauranten tildelt den eftertragtede Bib Gourmand af Michelinguiden. Et prædikat der vidner om restaurantens tårnhøje niveau.
I tilfælde af regn...
Rykker krebsegildet indenfor hos Bjørnekælderen.
MENU
Krebs
kogt i dild og øl
Brød og smør
Salat med vinaigrette
Dressinger
Hvidløg/purløg
Tomat/koriander
Dild/yuzu
Dessert
Rødgrød med fløde
Under arrangementet er der mulighed for at købe øl fra Anarkist og snaps til fordelagtige priser
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev