Blindsmagning rødvin 1.0.1

Præsenteres af Malbeck vinbar

Vi fortsætter november med en række vinsmagninger. Vi kalder dem 1.0.1 vinsmagninger, som dækker over intime smagninger med maksimalt 12 deltagere og af en times varighed med fire forskellige vine. Temaet varierer fra gang til gang og udover lidt nysgerrighed omkring vin kræves der ingen forudsætninger for at deltage. Tag dem enkeltvis, tag dem i forlængelse af hinanden eller tag dem alle. Prisen er 125 kr.

Smagningerne sigter efter at smage, beskrive og diskutere vinene idet vi kort kommer berører terminologien fra fagverden. Målet er bl.a. at ruste jer som vindrikkere til bedre at kunne kommunikere om vinen: hvad forstås ved høj syre, grove tanniner, stor krop, medium fylde og hvad menes med begreber som næse og mund, dybde, struktur etc.?

-------------------------------------

Hvordan er det man blindsmager vin? Nogle er begavet med en exceptionel genkendelsesevne når det kommer til at smage og dufte vin, men alle vi andre har også en chance for at være med. Vi skal tale om vins struktur og skelet, som i meget højere grad er definerende for hvad der er i glasset end selve vinens duft. Blindsmagning drejer sig især om at bruge vores smags-, føle- og duftesans analytisk. At være en god blindsmager beror i meget høj grad på evnen til at dechifrere en vin; hvordan ser den ud, hvordan er syre, tanniner, krop, alkohol? Som altid er smagningerne åbne for alle og der kræves ingen vinøse forudsætninger for at deltage.Adresse: Malbeck, Istedgade 61, 1650 Kbh V

Læs mere på: https://malbeck.dk/tastings-events/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.