En ud af boksen frokostoplevelse - inspireret af naturen. Lækker plantebaseret mad med matchende drinksmenu.
Din vært:
Humus x Hortense er en pioner, der udfordrer normen. Nicolas Decloedt og Caroline Baerten driver Belgiens første plantebaserede restaurant med en Michelin-stjerne.
Hos Humus x Hortense er bæredygtighed ikke begrænset til mad og drikke; det er drevet af et holistisk livssyn, der inkluderer lokalt design og mode, økologiske ingredienser, trivsel blandt de ansatte og fairtrade fra producenterne. Dette er en restaurant, der kombinerer bæredygtighed med en stærk gastronomisk nysgerrighed og en enorm appetit på at eksperimentere.
Instagram Goesting
Instagram Humus x Hortense
Facebook Goesting
Facebook Humus x Hortense
Hjemmeside Goesting
En plantebaseret oplevelse med flere små retter i bento box-format
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev