Lad Bouillon fikse nytårsmiddagen for dig, så du i stedet kan bruge tid på at lakere negle, puste serpentiner og finde champagneglassene frem.
Det eneste, du skal gøre, er at bestille menuen, hente den i en restaurant nær dig nytårsdag og varme maden op til dine gæster om aftenen. Bouillons kokke tilbereder alt for dig, undtagen tournedos-bøffen, som har bedst af at blive stegt lige inden servering.
Entrée
Cremet lakserillette
af bagt og varmrøget laks med sprøde salater og dild
~
Plat
Tournedos af oksemørbrad
pommes Anna, haricots verts og rødvinssauce
~
Dessert
Gâteau au chocolat
med creme anglaise og syltede blommer
Hertil surdejsbrød med smør fra Bretagne.
239 kr. pr. kuvert
minimum 4 kuverter pr. ordre
Senest bestilling er 23. december, men vi laver begrænset antal, så vi kan melde udsolgt før tid.
Det er muligt efterfølgende at redigere antal kuverter online indtil 27. december kl. 23:59.