Social Food & Beer Walk x Broens Street Food

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med til Social Food & Beer Walk x Broens med Copenhagen Insight og opleve det nye område i byen omkring Papirøen, Kuglegården og Operaparken, kombineret med gode øl og lækker mad i godt selskab. 

Torsdag d.13. juni besøger vi Broens Street Food og deres gadekøkken i Strandgade. Startsted: Pladsen ved Havnegade 52, nær Inderhavnsbroen.


Sammen skal vi først på Social Beer Walk, hvor vi skal nyde et lækkert øludvalg af gode specialøl fra Anarkist Brewery og Nørrebro Bryghus mens vi udforsker Papirøen, Kuglegården og Operaparken. Vi har en masse forskellige lækre specialøl med fra begge bryggerier, så I kan stille skarpt på jeres smagsløg. Bare rolig, der er rigeligt med øl til at få smagsløgene helt på plads. 


Efter Beer Walk-delen er vi klar til Food-delen af Social Food & Beer Walk når vi besøger Broens Street Food. Det betyder et hav af køkkener og lækre madsteder, som alle har havudsigt. Der er noget for alle og alle kan være med. I har mere eller mindre frit valg på alle hylder, til hvad I ønsker at spise, mens I nyder stemningen, det gode selskab og udsigten over Københavns Havn. I også blot vælge at tage en Social Beer Walk uden Food-delen, hvis I bare har lyst til en hyggelig øltur igennem byen. Men køber I det som en samlet pakke, så får I en ekstra god deal på Social Beer Walk'en. 


Ved spørgsmål angående Social Food & Beer Walk kontakt events@copenhageninsight.com

Copenhagen Insight har fokus er at skabe Social Tours, hvor I kan nyde stemningen mellem a til b ligeså meget som I nyder fortællingerne ved a og b. Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight og arrangeres i samarbejde med Broens Street Food, Anarkist Brewery og Nørrebro Bryghus. Adresse: Havnegade 52, København K 1058

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.