Vi har altid serveret øl i vores køkken. Men da vi fik muligheden for at etablere vores eget bryghus kunne vi ikke sige nej. Nu kan du lære, hvordan øl skal brygges, fermenteres og ikke mindst smage.
I vores nye lokaler i Kløverbyen vil du blive klogere på grundteknikker som maltning, mæskning, gær- og øltyper og ikke mindst humle. Alle deltagere på kurset får mulighed for at starte deres eget 10 liters ølbryg op, som de efterfølgende kan tage med hjem, lade gære færdigt og kommer øllet på flasker.
Kurset varer fire timer og vi skal selvfølgelig undervejs smage en masse god øl, og sætte tænderne i nogle gode snacks, som passer til øllet. Dette kursus er perfekt til folk, som gerne vil i gang med at brygge deres eget øl, men som lige mangler det sidste kærlige skub.
På kurset får du følgende:
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.
Prisen er 1345 kr. + gebyr