Træd ind i det grønne laboratorium på Hotel- og Restaurantskolen og oplev den ultimative umamibombe af en grøn hotdog! Vær med til at sammensætte konsistens og smage til en perfekt harmoni - fra salt til sødt, surt til spicy kærlighed.
I bedste 'byg-selv-stil' skal du grille rodfrugter med blomme-BBQ og samle din egen lækre hotdog. Og det bedste? Du vil ikke savne kødet, når du smager resultatet af din egen kreation, som du kan nyde i vores hyggelige have efter workshoppen.
Dette er en oplevelse for både børn og voksne, der elsker at udforske nye smagsoplevelser.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev