California skaldyrs boil med chorizo

Præsenteres af Kayak Bar

Kom til fællesspisning ved vandet, når Kayak Bar byder på California Boiling Party.

Kayak Bar liner op med langbordene langs kajen så udsigten passer med middagen. Her bydes alle velkommen med en Kayak Spritz som aperitif.

Middagen består af krabbe, chorizo, søde kartofler, majs og rejer med forskellige mayonnaiser, citron, coleslaw, brød og smør.

Alle får udleveret et spisestykke/hagesmæk og så er det ellers at gå ombord uden bekymring. Du kommer til at spise uden bestik, så snavsede hænder må forventes, men frygt ej, der er indkøbt rigeligt med servietter.

Fri bar i husets vine, fadøl (pilsner/classic) og lemonade/sodavand. Derudover har vi også et udvalg af alkoholfri øl og vin, som også indgår i prisen.

Program
Kl. 18:00 - Ankomst med velkomst Kayak Spritz
Kl. 18:30 - Middag – fri bar starter
Kl. 21:00 - Fri bar slutter, men bliv endelig hængende

Din vært
Kayak Bar er et anderledes sted. Vi er kendt for kajak, musikalske oplevelser og den uhøjtidelige stemning.
Vi ligger i hjertet af København og hele området er fredet. De historiske omgivelser giver stedet et helt særligt præg – en personlighed, der skal opleves! Vores lokaler ligger lige ned til vandet, vi har palmer – og flydende pontoner helt tæt på vandet. Vi er en restaurant, cafe, en bar, et samlingspunkt og et spillested – og en masse andet. Vi afholder et bredt spekter af arrangementer: koncerter, udstillinger, pladereleases, firmaarrangementer, bryllupper og andre fester.

Instagram
Facebook

I tilfælde af regn...
Frygt ej det danske sommervejr! I tilfælde af dårligt vejr rykkes reservationerne ind i restauranten og under det overdækkede udeområde.



Adresse: Kayak Bar, Børskaj 12, 1221 København K

MENU

California Skaldyrs Boil
Krabbe, chorizo, søde kartofler, majs og rejer med forskellige mayonnaiser, citron, coleslaw, brød og smør

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.