Der er 4 vine fra Californien, der passer til flere retter. Derudover er der en lækker østrigsk hvidvin, smagsfulde
portugisiske bobler og 2 meget forskellige søde spanske vine til ost eller dessert. Vi vil gerne anbefale, men I må også
gerne selv vælge.
HVIDE: Lille glas 70,- Stort glas 90,- 1/1 fl 295,-
Ranch 32 AVA Chardonnay, Aroyo Seco, Monterey, Californien
Tegernseernhof, Grüner Veltliner, Wachau, Østrig
Santo Isidro de Pegoes, 80% Fernao Pirez-20% Arinto, Setubal, Palmela, Portugal (bobler)
RØDE: Lille glas 70,- Stort glas 90,- 1/1 fl 295,-
Ranch 32 AVA Pinot Noir, Aroyo Seco, Monterey, Californien
Ranch 32 AVA Cabernet Sauvignon, San Lucas – Hames Valley, Monterey, Californien
Prototype Zinfandel, Lodi, California
SØDE: Dessertvinsglas 49,-
Blue Moscatel, Vino de la Tierra de Castilla, Spanien (stort glas)
Monastrel Dulce, Yecla, Spanien (lille glas)
MENU
FORRETTER
Græskarsuppe m ristede græskarkerner, sprødstegte græskar-chips og græskarkerneolie
Vitello tonato
American spareribs m coleslaw
HOVEDRETTER
Confiteret and m lys andeglace med appelsin, rødkål, ovnstegte kartofler, blomkåls puré og gulerods crudite
Lammeculotte m lammeglace, rødkål, ovnstegte kartofler, blomkåls puré og gulerods crudite
”Fish & Chips” Dybstegt hvid fisk, ovnstegte kartofler, grov ærtepuré med mynte og sauce tartare
OST
Blå kornblomst m fennikel kompot
DESSERTER
Frugtsalat m vanilje panacotta
Gateau Marcel m blå appelsinsorbet og appelsinfileter
billeter er med valgfrit 3 retter menu.
Arti'kok
Hvidovrevej 92
artikok@artikok.dk
31750741