Ciderfest 2021

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Kom forbi Copenhagen Cooking, når folkene bag Copenhagen Cider Festival, fejrer sommeren, de danske æbler og den nye danske ciderbølge. Det fejres med en kæmpe ciderfest.

Ciderfesten byder på cider efter alle kunstens regler, når 20 danske producenter og en række importører disker op med gæret most i verdensklasse. Cideren har for alvor bidt sig fast i Danmark og der dukker hele tiden nye producenter af den gyldne æbledrik op. Til ciderfesten vil du kunne drikke weekenden ind i den bedste cider fra Danmark og udlandet, og hen ad aftenen skrues der op for dj-pulten og det udvikler sig til en rigtig ciderfest.

Ciderfesten skydes i gang fredag d. 27. august kl. 15:00. Du kan købe billetter online til 89 DKK (+11 DKK i gebyr) eller i døren til 110 DKK. Inkluderet i prisen er to poletter, som hver kan indløses til et glas cider på Festivalpladsen.

Ciderfesten arrangeres i samarbejde mellem Copenhagen Cooking og Copenhagen Cider Festival. Folkene bag ciderfestivalen er Holm Cider, Decideret Cider & Æblerov. Ciderfest 2021 er desuden støttet af sommerpakken, som et bredt flertal i Folketinget står bag.


Ekstra poletter

Du kan naturligvis også tilkøbe ekstra poletter på aftenen (17 poletter for 250 DKK, 6 poletter for 100 DKK eller 3 poletter for 60 DKK).

Forelsker du dig i en helt bestemt type cider på dagen, kan du også købe din yndlingscider med hjem.Adresse: Festivalpladsen, Israels Plads 1, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 27. aug. 2021 kl. 15:00 - 22:00
Entré til Ciderfest inkl. to poletter
á 89,00 kr.
+ 11,00 kr.