Vi hylder kål i al sin pragt! Gå på opdagelse i et kulinarisk eventyr på Den Lille Franske hvor kål er stjernen på tallerkenen!
Din vært
Birgit og Mads driver spisebar og vinhandel på Frederiksberg med navnet Den Lille Franske - omdrejningspunktet er ærlig vin af egen import samt mad på de bedste råvarer. De har eksisteret siden 2011 og har altid udelukkende importeret økologisk, biodynamisk og naturvin.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her.
MENU
Gratineret quiche med wasabi & grønkål - dertil kimchi
Confit de Canard glaseret med honning og soya - dertil kålsalat med trøffelmiso-dressing
Crème Brûlée med appelsin & ingefær
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev