Lunchsalat hos Crispy Greens

Præsenteres af Crispy Greens

BLACK FRIDAY:
CRISPY GREENS LUNCH SALAD  - OP TIL 50%

Hos CRISPY GREENS i Tivoli Food Hall er fokus pa? den gode smag. Vores salater og bowls er bygget op om danske, lokale ra?varer, økologiske hvis muligt. Vi elsker grønsager, og hvis du kommer forbi vores salatbar vil du finde ka?l i alle afskygninger, bagte rodfrugter, ra? revne rødbeder, quinoa, masser af fri- ske krydderurter samt alt grønt der er i sæson. 

Holy Food er til dem der ønsker, at indtage et sundt og nærende ma?ltid, inspirationen er primært fundet i det nordiske køkken, men mange af vores dressinger og marinader har et touch af asien over sig. Vi er ikke religiøse omkring sundhed, men det er tæt pa?! 

 

Crispy Greens Lunchsalat

mandag - fredag  kl. 12.00-15.00

Vælg imellem:

- Vegetarian Salad bowl

- Chicken Salad bowl

- Avocado Salad bowl

Black friday pris 50 kr. + billet gebyr
Normalpris op til 119 kr.

2.januar - 30.marts

Billetten skal indløses en valgfri hverdag i perioden 2. januar til 31. marts imellem 11.30 & 15.00 hos Crispy Greens i Tivoli Food Hall

 

 

 


Mange flere Black Friday tilbud på spiseoplevelser!

Der er mange flere Black friday tilbud på spiseoplevelser i København & Sønderborg på blandt andet Yaffa, Mattone, The Shrimp, Fattys, Bistr Grand Mere, tivoli Food Hall og mange flere...

Se flere tilbud herAdresse: Tivoli Food Hall, Bernstorffsgade 3, 1577 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »