Efter fire dage med ild på Street Food Om Søerne tænder vi grillen tidligt og fejrer vores anden sejr med en fuld taqueria takeover i gårdhaven. Der er gratis adgang, og alt sælges på stedet – undtagen vores kun-forudbestilte campechano taco, som du allerede nu kan sikre dig.
Kom sulten, kom tørstig, kom klar til røg, smag, funk og musik. Dette er Winners After Party – i ægte DAMO x VAMOS VAMOS-stil. For ja, vi vinder selvfølgelig Street Food om Søerne.
Lad os tænde op den 23. august. Grillen er klar, tacoerne er pakket, cocktails er kolde, og højttalerne spiller Drunk Mexican Dad-musik på Soundboks. Vindere venter ikke – de møder op sultne. Let’s go. Flere overraskelser venter, bliv hængende længe.
Din vært
DAMO er et fermenteringslaboratorium med base i København, ledet af Damian, og specialiserer sig i vild kombucha og lavalkoholiske cocktails, skabt med præcision, smag og filosofi.
VAMOS VAMOS er et ilddrevet taqueria-projekt, der udforsker sjælen i mexicansk street food med ærlige, kraftfulde ingredienser tilberedt over åben ild. Sammen bringer de energiske pop-ups fulde af smag og fermenteringer til København.
Billetter gælder kun for forudbestilte tacos.
Fra Taqueria Grill og Choricera:
Campechano Taco
Chorizo og oksekød
1 for 49 kr., 2 for 89 kr., 3 for 129 kr.
Veggie Taco
Hongos og queso
Cebollitas
Grillede løg, lime, olivenolie, salt – 39 kr.
Elotes
Majskolber med mayo, queso, lime og chili – 69 kr.
---
Oyster Bar:
Oyster Shooter Martinez – 79 kr.
Tilføj en DAMO cocktail pairing – 79 kr.
Nøgne østers med funky mignonette
1 for 39 kr., 3 for 89 kr., 6 for 169 kr.
---
Cocktails fra DAMO:
(Lav alkohol, høj kompleksitet, kombucha-baseret)
Empower the Paloma
Tequila, reaper chili, grapefrugt, passionsfrugt, butterfly pea kombucha
Negroni by Accident
Gin, vermouth, bitter, hellig basilikum kombucha
Smoke Break
Mezcal, Suze, Lillet, sort kardemomme kombucha
Banana Bread
Mørk rom, amaretto, crème de banane, blåbær kombucha
Yuzu Dream
Vodka, umeshu, yuzu, gyokuro sencha kombucha
Uber Margarita
Mezcal, yuzu, appelsin, calamansi, hibiscus kombucha
---
Specialpremiere-cocktails med AWRY Mezcal:
Mezcal, chipotle-likør, taco-sirup, klar lime, havtorn kombucha, MSG chorizo-olie
Mezcal, jalapeño-likør, hyldeblomst, fyrretræ kombucha, butterfly pea flower
---
Også tilgængeligt:
Roterende rå kombucha (alkoholfri)
Naturvine fra 60 kr.
Øl fra 40 kr.
Billetpris: 49 kr. (inkluderer 1 x campechano taco)
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev