Dance & Beer Tour ft. Reffen, Nørrebro Bryghus & Anarkist

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med på Dance & Beer Tour ft. Reffen, Nørrebro Bryghus & Anarkist og dans sommeren væk på Reffen. 

Dance & Beer Tour ft. Reffen, Nørrebro Bryghus & Anarkist er en fantastisk tur gennem Reffen fyldt med musik, dans og bevægelse, hvor dansekoreografi møder social tours. Turen kombinerer sommerens sidste weekend på Nordeuropas største madmarked med dans og gode specialøl. 

Turen varer 2 timer og er en Social Tour tilført dans, musik og øl rundt på Reffen. På turen, ført an af, Rasmus, fra Copenhagen Insight får I mulighed for at prøve kræfter med forskellige dansekoreografier sammen med danserne, Sebastian og Maxim-Jo, fra Det Kongelige Teater og Copenhagen Contemporary Dance School. Det bliver en sensommer aften som I sent glemmer med fuld fokus på dans, socialisering, lækre øl og velsmagende street food. Og I skal naturligvis allesammen danse med :-) 

Vi starter ved Nørrebro Bryghus’s Reffen Containerbryggeri, hvor I kan vælge en kold fadøl blandt de kolde fristelser som findes på hanerne. Undervejs på turen kombineres dansekoreografien med specialøl fra Anarkist og Nørrebro Bryghus.

Copenhagen Insight har altid fokus på at skabe en social tour med bevægelse, indblik i byens liv og gode smagsoplevelser. Turen er et samarbejde mellem Reffen - Copenhagen Street Food, Nørrebro Bryghus, Anarkist og Copenhagen Insight.Adresse: Nørrebro Bryghus Containerbryggeri, Refshalevej 167 A 1432 Copenhagen

Læs mere på: https://www.copenhageninsight.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.