Dansk kål- og mejerimagi med Philip Grønkjær

Præsenteres af Mælkeafgiftsfonden x Copenhagen Cooking

Hvordan kan man bruge få men gode mejeriprodukter som smagsgiver i grønne retter? Kok og kulinarisk konsulent Philip Grønkjær tager dig med på en smagsrejse gennem dansk sommerkål smagt til med lækkerier fra Søtofte Gårdmejeri.

Din vært
Philip Grønkjær er Head of Brønnum Food Lab. Han har derudover en baggrund som køkkenchef fra toprestauranter som Herman, Nimb og Kadeau. Samt Kong Hans og virksomheder som Simple Feast, Pantrii og Beyond Coffee.

Instagram

En del af Kål & Ko

Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.

Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.Adresse: Flæsketorvet, 1711 København V

MENU

Dansk sommerkål fyldt med mejerimagi fra Søtofte

Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig.

The event is part of the open stage programme at the festival site, which is free to attend. No ticket is required.


fredag 23. aug. 2024 kl. 14:00 - 14:45