Selma inviterer ind i hjertet af det kurdiske køkken, hvor krydderier og århundreders madtraditioner mødes i de mest delikate meze-retter. Hver ret fortæller en historie om gæstfrihed, fællesskab og kulinarisk arv
Menu
Apraxe Zeytê
Kurdiske dolma bestående af vinblade fyldt med tørrede vindruer, pinjekerner og mynte
Apraxê Kelema
Aromatisk blanding af ris og kød pakket i kålblade og kogt i tomatbaseret bouillon med urter
Kûtlik
Små bulgurboller fyldt med krydret kød og løg og tilsmagt med korianderfrø og spidskommen
Baclava
Sprøde lag af filodej fyldt med hakkede nødder og overhældt med duftende sirup
En del af Det Længste Bord
Det Længste Bord er en begivenhed, hvor mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag mødes over et måltid. På tværs af landet skaber vi den største langbordsmiddag nogensinde. Målet er, at alle kan deltage og bidrage. Vi ønsker, at det er muligt for alle fra skolebørn til borgmestre, fra plejehjemsbeboere til Michelin-kokke at være med og byde ind. Fællesskabet, samværet, den gode madoplevelse og begejstringen for at samles mange om en unik begivenhed er den drivende kraft. I 2025 dækker Brøndby, Faaborg og Svendborg op til Det Længste Bord.
Læs mere om Det Længste Bord