Selmas kurdiske køkken

Præsenteres af Dansk Kurdisk Kulturforening i Brøndby

Selma inviterer ind i hjertet af det kurdiske køkken, hvor krydderier og århundreders madtraditioner mødes i de mest delikate meze-retter. Hver ret fortæller en historie om gæstfrihed, fællesskab og kulinarisk arv


MENU

Apraxe Zeytê

Kurdiske dolma bestående af vinblade fyldt med tørrede vindruer, pinjekerner og mynte

Apraxê Kelema

Aromatisk blanding af ris og kød pakket i kålblade og kogt i tomatbaseret bouillon med urter


Kûtlik

Små bulgurboller fyldt med krydret kød og løg og tilsmagt med korianderfrø og spidskommen


Baclava

Sprøde lag af filodej fyldt med hakkede nødder og overhældt med duftende sirup


Dansk Kurdisk Kulturforening er en civil, kulturel, social og partipolitisk uafhængig forening. Foreningen arbejder for at fremme bedre integration af herboende kurdere og gensidig forståelse, respekt, åbenhed, tillid og etnisk ligestilling i det danske samfund. Madlavning er en vigtig kulturel aktivitet i den kurdiske kultur.



Adresse: Strandesplanaden, 2660, Brøndby Strand, Danmark

En del af Det Længste Bord

Det Længste Bord er en begivenhed, hvor mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag mødes over et måltid. På tværs af landet skaber vi den største langbordsmiddag nogensinde. Målet er, at alle kan deltage og bidrage. Vi ønsker, at det er muligt for alle fra skolebørn til borgmestre, fra plejehjemsbeboere til Michelin-kokke at være med og byde ind. Fællesskabet, samværet, den gode madoplevelse og begejstringen for at samles mange om en unik begivenhed er den drivende kraft. I 2025 dækker Brøndby, Faaborg og Svendborg op til Det Længste Bord.

Læs mere om Det Længste Bord

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.