Til et folkemøde, skal der være tid til at sætte sig godt til rette og nyde en god samtale med andre gæster på folkemødet – selvfølgelig med mad i munden, når det er Madens Folkemøde. I år har vi derfor lavet et stort telt, hvor du igennem hele åbningstiden, kan deltage i gode samtaler om økologi og bæredygtighed.
Samtalerne bliver startet af mange forskellige mad-folk, vores økologiske samtalestartere, som du kan se her nedenfor. Mens I tager jer tid til at lytte til hinandens tanker om argumenter om økologi, så får I serveret skønne smagsprøver på enkle økologiske retter med bælgfrugter, muslinger, korn og grønt – forhåbentlig god inspiration til ikke bare en god snak, men også smagsindtryk, som du kan tage med hjem til de hjemlige gryder.
Al maden i Den Økologiske Samtale bliver lavet af Kokkenes Køkken, som i år laver et guldmærket grønt køkken på Madens Folkemøde.
Den Økologiske Samtale er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug.
Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.
Madens Folkemøde foregår den 3. og 4. juni 2022.
Følg Madens Folkemøde her: