Tyrkisk pizza med et twist af creme fraiche med Louisa Lorang

Præsenteres af Mælkeafgiftsfonden x Copenhagen Cooking

Mød madkunstneren Louisa Lorang, når hun forvandler kål og creme fraiche til en smagfuld tyrkisk-inspireret pizzaoplevelse.

Din vært

Louisa Lorang er en dansk kok, kogebogsforfatter, underviser og foodstylist inden for gastronomi. Hun blev færdiguddannet i 2006 og har siden da udviklede opskrifter til forskellige platforme, herunder Skagenfood, Politiken, Søndag, Isabellas og Spis bedre.

En af hendes seneste bedrifter inkluderer udgivelsen af bogen "Bælgfrugt for begyndere", som blev udgivet i foråret 2024 under L&R forlaget. Louisa Lorang er kendt for hendes evne til at gøre madlavning tilgængeligt og inspirerende for folk i alle niveauer af kulinarisk kunnen.

Ud over det tilbyder Louisa også madkurser på sit eget sted på Christianshavn.

En del af Kål & Ko

Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.

Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen at lave mad med sæsonens råvarer og vise, hvad mejeri kan gøre for grøntsagers smag, tekstur og fylde, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser fyldt med lækkert mejeri.

Kål & Ko-projektet er støttet af ’Mælkeafgiftsfonden’.

Kål i fokus

Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.



Adresse: Flæsketorvet, 1711 København V

MENU

Tyrkisk-style pizza med cremefraiche og kål

Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Eventet er en del af det åbne sceneprogram på festivalpladsen, hvor det er gratis at deltage. Billet er ikke nødvendig.

The event is part of the open stage programme at the festival site, which is free to attend. No ticket is required.